Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Vicces sértések fórum

Vicces sértések (beszélgetés)

8. Anyagi (válaszként erre: 6. - 55Judit)
ma 20:32

Aki ezt írta, összeszedte, az egy nagyon komoly érv az abortusz mellett!

Jujjj... Szörnyű!!!!!

7. Channa* (válaszként erre: 3. - Boldogzokni)
ma 16:22

Itt is szoktam ilyeneket használni, csak itt máshogy értelmezik;) Ezeket lehet vicceskedésre is használni.

Az agy kapcsán elég sok lehetőség van, de ezeket tuti, hogy ismered és már használtad is. Egyáltalán nem biztos, hogy újdonságot mondok.

Tehát, szoktam mondani, hogy de jó neked, hogy nem fenyeget az agyhalál!

Vagy ha azt mondja valaki nekem, hogy agyvérzést kap tőlem, akkor én azt mondom, hogy emiatt igazán nem kell izgulnod;)

Vagy, téged még agyoncsapni sem lehet.

De jó, hogy nem kaphatsz agyrázkódást!

Stb.

Van a nem százas és a félig sem normális barát/családtag.

Szoktam használni azt, hogy kicsit nagy levegőt vettél (ha előadja valaki a mindent tudót)

Szoktam önkritikus is lenni, így időnként elmondom, hogy szeretek okoskodni, vagy azt, hogy tudom, sokat beszélek...

Erre a reakció mindig az, hogy Teee!? ;)

Vagy ha más mond ilyet magára, akkor én azt mondom, hogy: Na neee! ezt észre sem vettem!

6. 55Judit (válaszként erre: 1. - Boldogzokni)
ma 15:41
5. elbb
ma 15:36
A tesóm minap azt mondta nekem fodrász után, olyan szép lettél, mint egy primőr karfiol. :D
ma 15:34

Tegnap olvastam egyet, légfékszájú.

Ezt olyanokra mondják, akik nagyon sokszor fújnak egyet. Vagy fújtatnak. Van ismerősöm, aki ha azt mondja, "fúúú, te!", ő sokat mondja, és erősen fúj is hozzá. Neki lehet egyszer fogom mondani :D

3. boldogzokni (válaszként erre: 2. - Channa*)
ma 15:30
Mondjál! Majd elteszem és előhúzom, amikor passzol.
ma 15:27

Szerintem ezek adott helyzetben jönnek.

Most mondjak bármit? És ha nem illik az épp aktuális helyzethez?

ma 15:21

Egy barátommal szívjuk egymás vérét ilyen viccesebb sértésekkel, de kifogytam. Tudtok mondani érdekesebbeket?

Annyi a szabály, hogy nem lehet benne csúnya szó.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook