A padlizsánkrém nagyon csípős lett, hogyan tudnám helyrehozni? (tudásbázis)
20. zebracsikó
2014. okt. 7. 19:08
csinálj még egy adagot s keverd össze
19. liza54
2014. okt. 7. 18:39
Joghurttal lajtossá lehet tenni, és csökkenthető az erőssége.
18. dioevi
2014. okt. 4. 12:58
És vajon mitől KESERŰ ?
17. Mancipanci (válaszként erre: 16. - Ritapam)
2010. aug. 25. 20:43
Hát ez egy nagyon jó kérdés? : )
Így sikerült! Gyorsan akartam finomat csinálni, így turmixgépbe dobva a hozzávalókat gyorsba összeturmixoltam. Ez lett az erdmény!
16. Ritapam (válaszként erre: 9. - Mancipanci)
2010. aug. 25. 20:40
hááát mééé tetté bele annyit?? :D
arányok?
15. Mancipanci (válaszként erre: 13. - Dr neni)
2010. aug. 25. 20:34
Fagyasztható?
14. Mancipanci (válaszként erre: 12. - Era06)
2010. aug. 25. 20:33
Bors és hagyma.
13. dr neni
2010. aug. 25. 20:33
-csinaj meg egy porciot,es keverd a ciposbol csak egy negydett koze,a tobbit tedd be a ciposbol a mehutobe es ha kell adagold izles szerint.
12. era06
2010. aug. 25. 20:31
Még soha nem ettem padlizsánkrémet tejföllel vagy joghurttal.
Mitől csípős? Nem keserű véletlen? Akkor van "csípős" íze.
11. Mancipanci (válaszként erre: 8. - Pethoevi)
2010. aug. 25. 20:28
Igen ettől félek én is.
10. pethoevi (válaszként erre: 8. - Pethoevi)
2010. aug. 25. 20:28
szerintem akart lenni...:-)
9. Mancipanci (válaszként erre: 5. - Ritapam)
2010. aug. 25. 20:27
Padlizsán, sajnos nincs itthon.
Majonéz már van benne.
Hagyma és bors egy kicsit több, mint sok. Már szinte ehetetlen pedig én bírom a csípőset.
8. pethoevi
2010. aug. 25. 20:27
szerinte is vegyél hozzá holnap egy padlizsánt:-)
ha majonézezed,vagy joghurtozod,szerintem elveszti a padlizsán ízét.:-(
7. 759dae95ea
2010. aug. 25. 20:25
Tejföl a tuti.:)
6. 5c164bdafa
2010. aug. 25. 20:24
joghurtot tegyél bele...szerintem jó lehet vele :)
5. Ritapam
2010. aug. 25. 20:23
vagy még egy padlizsánt...egyébként mitől csípős? bors? fokhagyma?
4. Kriszta0930
2010. aug. 25. 20:21
Esetleg ha raksz bele majonézt?Szerintem javit rajta.
3. Illés Anikó
2010. aug. 25. 20:20
Én sótlan főtt krumplit tennék hozzá,alaposan áttörve.
2. Katinkaboszi
2010. aug. 25. 20:18
keverj hozzá egy kis vajat és tejfölt, vagy majonézt :D
1. Mancipanci
2010. aug. 25. 20:14
A padlizsánkrém nagyon csípős lett, hogyan tudnám helyrehozni?
További ajánlott fórumok:
- Mit készítesz padlizsánból?
- Van esély helyrehozni egy meggondolatlan szakítást?
- Ha fent van a gyomorsavam miket egyek, ami helyrehoz?
- Borzasztóan korpás fejbőrt hogyan lehet helyrehozni?
- Hogyan lehet elkerülni, hogy a felhasználás során a padlizsán keserű legyen?
- Nagyon száraz a hajam! Mivel tudnám helyrehozni?