Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » A padlizsánkrém nagyon csípős lett, hogyan tudnám helyrehozni? fórum

A padlizsánkrém nagyon csípős lett, hogyan tudnám helyrehozni? (tudásbázis)


2014. okt. 7. 19:08
csinálj még egy adagot s keverd össze
19. liza54
2014. okt. 7. 18:39
Joghurttal lajtossá lehet tenni, és csökkenthető az erőssége.
18. dioevi
2014. okt. 4. 12:58
És vajon mitől KESERŰ ?
17. Mancipanci (válaszként erre: 16. - Ritapam)
2010. aug. 25. 20:43

Hát ez egy nagyon jó kérdés? : )

Így sikerült! Gyorsan akartam finomat csinálni, így turmixgépbe dobva a hozzávalókat gyorsba összeturmixoltam. Ez lett az erdmény!

16. Ritapam (válaszként erre: 9. - Mancipanci)
2010. aug. 25. 20:40

hááát mééé tetté bele annyit?? :D

arányok?

15. Mancipanci (válaszként erre: 13. - Dr neni)
2010. aug. 25. 20:34
Fagyasztható?
14. Mancipanci (válaszként erre: 12. - Era06)
2010. aug. 25. 20:33
Bors és hagyma.
2010. aug. 25. 20:33
-csinaj meg egy porciot,es keverd a ciposbol csak egy negydett koze,a tobbit tedd be a ciposbol a mehutobe es ha kell adagold izles szerint.
12. era06
2010. aug. 25. 20:31

Még soha nem ettem padlizsánkrémet tejföllel vagy joghurttal.

Mitől csípős? Nem keserű véletlen? Akkor van "csípős" íze.

11. Mancipanci (válaszként erre: 8. - Pethoevi)
2010. aug. 25. 20:28
Igen ettől félek én is.
10. pethoevi (válaszként erre: 8. - Pethoevi)
2010. aug. 25. 20:28
szerintem akart lenni...:-)
9. Mancipanci (válaszként erre: 5. - Ritapam)
2010. aug. 25. 20:27

Padlizsán, sajnos nincs itthon.

Majonéz már van benne.

Hagyma és bors egy kicsit több, mint sok. Már szinte ehetetlen pedig én bírom a csípőset.

2010. aug. 25. 20:27

szerinte is vegyél hozzá holnap egy padlizsánt:-)

ha majonézezed,vagy joghurtozod,szerintem elveszti a padlizsán ízét.:-(

2010. aug. 25. 20:25
Tejföl a tuti.:)
2010. aug. 25. 20:24
joghurtot tegyél bele...szerintem jó lehet vele :)
2010. aug. 25. 20:23
vagy még egy padlizsánt...egyébként mitől csípős? bors? fokhagyma?
2010. aug. 25. 20:21
Esetleg ha raksz bele majonézt?Szerintem javit rajta.
2010. aug. 25. 20:20
Én sótlan főtt krumplit tennék hozzá,alaposan áttörve.
2010. aug. 25. 20:18
keverj hozzá egy kis vajat és tejfölt, vagy majonézt :D
2010. aug. 25. 20:14
A padlizsánkrém nagyon csípős lett, hogyan tudnám helyrehozni?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook