Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Karácsonyi rokonlátogatás fórum

Karácsonyi rokonlátogatás (beszélgetés)

10. Imisz
ma 12:22

26-áig még meggyógyulhat mindenki, Te is, s mehettek együtt. Valahogy azt érzem, neked ez csak egy indok, hogy miért ne menjetek. Ha rosszul gondolom akkor bocs, és ha meggyógyulsz addig menj velük. Viszont ha jól gondolom akkor engedd a gyerekeket, hisz a nagyszüleikhez mennének. Te meg maradj otthon a betegségre hivatkozva és lustálkodj, tévézz, vagy amihez kedved van.

Ha viszont nem vagytok 100%-osan gyógyultak jobb ha később mentek, nem kell a nagyszülőket megfertőzni. Ezt a férjednek is meg kellene értenie.

9. LBO (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:09

Pár nappal később esetleg nem tudnátok indulni? Akkor te is mehetnél velük, és biztos mindenki meggyógyulna addigra.

Volt hogy mi is kidőltünk az ünnepekre, de nem volt gond, kicsit később mentünk. Mindenki megértette hogy betegek vagyunk, volt aki utólag bevallotta, hogy ő nagyon örült, mert nem szerette volna ha ők is betegek lesznek, de nem merte mondani hogy ne menjünk.

ma 12:02
Válásgyanus? Csak emiatt? Ha ez felmerül benned akkor ott más gond is kell hogy legyen
7. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:39

Ez szerintem nem "csak" rokonlátogatás, hanem a nagyszülők látogatása, a férjed szüleinek látogatása. Ők pedig a családhoz tartoznak. A te szüleidet mikor látogatjátok?

Ha te egy lustulós karácsonyt terveztél, akkor maradj otthon, a család pedig hagy menjen a nagyszülőkhöz.

6. papája (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:17

Egyértelmű, hogy pihenni szeretnél. Nincs ebben semmi rossz. Engedd őket, had menjenek, érezzék jól magukat. A gyerek ennél többet is kibírnak, élmény az utazás és a nagyi is. Férjed együtt lehet a szüleivel. Örülj neki, hogy a férjed felvállalja két gyerekkel az utazást.

Azért próbáljanak úgy indulni, pl. este, vagy ebéd után hogy aludjanak a kocsiban, hogy kevesebb bej legyen velük.

Nincs ebben semmi válásgyanú, bár te tudod...

5. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:12
Menjenek kicsit később, szilveszter előtt. Addig bőven meggyógyulnak.
ma 11:11
hogy 26.-án így nem lesz a gyerekkel
3. Banános Zselé (válaszként erre: 2. - Andi6020)
ma 11:10
hogy ő nem megy 26.-án az anyósáékhoz, hanem a gyerekek és a férje megy
2. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:09
Mi a gond?

Kedves Fórumozók!

Lehet,hogy volt már hasonló fórum téma...

Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek mennyire elfogadhatatlan, ha a december 24-25 itthoni ünneplés után elengedem a két gyerekem a férjemmel a messzi nagyszülőkhöz. Biztos rosszul hangzik ez sokaknak,eleve rossz előjelnek tűnhet. Már egy hete itthon vagyok a beteg kisebbik gyerekkel, a nagyobb is beteg kicsit, de sokkal jobban van a kicsinél. Nem lázasak már. Gondolom, lassan meggyógyul a kicsi is, bár most nagyon köhög és folyik az orra. Pillabatnyilag nem tenne jót neki egy közel 300 km-es autózás, csak 3 éves. Persze menni akar a mamáékhoz, nincs is gond ezzel. Most már én is beteg vagyok, férjem megvárja, hogy nagyjából meggyógyuljon a gyerek, de legalálább 26-án el akar menni. Én pedig nem tudom elérni, hogy egy itthon lábadozós, lustulós karácsonyunk legyen. Hanem inkább itthon maradok nélkülük. Szánalmas, rossz döntés,? Önzés, lustaság, válás-gyanús? És a férj, neki nem lehetne egyetlen egyszer engednie?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook