Nem velem tölti a szilvesztert? (beszélgetés)
Ès akkor mivan?
Semmi, ènis egyedül töltöm mert mèg tesóm sem lesz itthon. Igaz hívtam egy csajt, hogy mègse legyek egyedül de vissza mondtam.
Meglepetés!!!!!
Annyit azért szóba lehet hozni hogy "mi a tervünk Szilveszterre?" Valami csak eldől vagy feláll :)
Ezek a játszmázások nem annyira célravezetőek egy kapcsolat építésében. Amennyiben nem egy gondolat olvasóval jöttél össze, úgy nem várható el, hogy kitalálja a te ilyen irányú igényeidet. Úgyhogy ezeket inkább vagy vele beszéld meg, vagy várd tovább, hogy magától rájöjjön, szerinted hogyan kellene viselkednie.
Nem az a véleményem, hogy ha például van neki a barátaival egy szilveszteri hagyománya, akkor azt nem kell azonnal felrúgni egy nagyon zsenge kapcsolat miatt. Főleg, hogy később is teljesen rendjén van néha külön bulizni a párunktól. Persze ha neked ez nem fér bele, akkor olyat kell keresned, akivel egy állásponton vagytok a témában. De beszélni róla akkor sem árt.
Amikor megismertem a páromat, neki már le volt szervezve egy balatoni és egy törökországi hét pár haverjával. Balatonon kibéreltek egy házat, oda elvitt magával. A haverjai tök jófejek voltak velem és örültek, hogy mindig van sofőr a buliból hazafelé, mert én vállaltam, hogy nem iszom semmit. Törökországba nem tudtam csatlakozni, mert már nem volt hely arra az útra, de minden nap beszéltünk telefonon.
Kérdezz rá, hogy a srác mit tervez szilveszterkor. Gondolom, neki is régóta le van foglalva a hely.
Talán egy hónap elteltével ő még nem szeretett beléd, talán szerinte még nem vagytok egy pár. Talán jóval korábban leszervezték már a barátaival, mint hogy képbe kerültél. Talán még csak nem szólt, hogy mi lesz a program.
Megannyi kérdés, amire egyetlen megoldás van, kinyitod a kis szádat, és megkérdezed. Mert önálló, független lény vagy, nem arra vársz, hogy majd valaki elővesz, mint egy plüssmckót. 🙃
A szilveszteri programokat már hetekkel korábban le kell foglalni, ki kell fizetni vagy előlegezni. Valószinűleg ő is megtette ezt a baráti társaságával és te akkor még képben sem voltál.
Másik lehetősége, hogy kettesben veled "bulizik".
Szerinted melyik a vonzóbb?
"1 hónapja kerültünk közelebb egymáshoz"
Ez mit jelent? Egy hónapja ágyba kerültetek?
További ajánlott fórumok:
- Cél szilveszterre minél többet fogyni!!! Velem tartasz, hogy csinik legyünk?
- Hol töltitek idén a szilvesztert?Van, aki otthon marad?
- A cél - 5 kg szilveszterig...ki tart velem?:)
- Ki hogy tölti a szilvesztert?
- Hol töltitek a szilvesztert?
- Van itt olyan, aki otthon tölti a szilvesztert?MIt fogtok csinálni?