Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Nem velem tölti a szilvesztert? fórum

Nem velem tölti a szilvesztert? (beszélgetés)

dec. 28. 15:52

Ès akkor mivan?

Semmi, ènis egyedül töltöm mert mèg tesóm sem lesz itthon. Igaz hívtam egy csajt, hogy mègse legyek egyedül de vissza mondtam.

14. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 21. 16:34

Meglepetés!!!!!

Annyit azért szóba lehet hozni hogy "mi a tervünk Szilveszterre?" Valami csak eldől vagy feláll :)

dec. 21. 16:21

Ezek a játszmázások nem annyira célravezetőek egy kapcsolat építésében. Amennyiben nem egy gondolat olvasóval jöttél össze, úgy nem várható el, hogy kitalálja a te ilyen irányú igényeidet. Úgyhogy ezeket inkább vagy vele beszéld meg, vagy várd tovább, hogy magától rájöjjön, szerinted hogyan kellene viselkednie.

Nem az a véleményem, hogy ha például van neki a barátaival egy szilveszteri hagyománya, akkor azt nem kell azonnal felrúgni egy nagyon zsenge kapcsolat miatt. Főleg, hogy később is teljesen rendjén van néha külön bulizni a párunktól. Persze ha neked ez nem fér bele, akkor olyat kell keresned, akivel egy állásponton vagytok a témában. De beszélni róla akkor sem árt.

dec. 21. 14:36
Az 1 hónap semmi. Valószinű, hogy már le volt beszélve előtted is. Kérdezz rá, hogy mi a programja szilveszterkor. Még az is lehet, hogy elvisz magával. 10 nap van addig.
dec. 21. 14:31

Amikor megismertem a páromat, neki már le volt szervezve egy balatoni és egy törökországi hét pár haverjával. Balatonon kibéreltek egy házat, oda elvitt magával. A haverjai tök jófejek voltak velem és örültek, hogy mindig van sofőr a buliból hazafelé, mert én vállaltam, hogy nem iszom semmit. Törökországba nem tudtam csatlakozni, mert már nem volt hely arra az útra, de minden nap beszéltünk telefonon.

Kérdezz rá, hogy a srác mit tervez szilveszterkor. Gondolom, neki is régóta le van foglalva a hely.

10. michelle.r (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 21. 13:59

Talán egy hónap elteltével ő még nem szeretett beléd, talán szerinte még nem vagytok egy pár. Talán jóval korábban leszervezték már a barátaival, mint hogy képbe kerültél. Talán még csak nem szólt, hogy mi lesz a program.

Megannyi kérdés, amire egyetlen megoldás van, kinyitod a kis szádat, és megkérdezed. Mert önálló, független lény vagy, nem arra vársz, hogy majd valaki elővesz, mint egy plüssmckót. 🙃

9. Kacsahercegno (válaszként erre: 4. - Amaunet)
dec. 21. 13:14
Én is ezt gondolom, hogy hosszabb ideje leszervezhették. Mondjuk fafejű hogy nem szólt FI-nek még, hogy más programja lesz. FI helyében meg már rég rákérdeztem volna, mit csinál szilveszterkor, nem is értem, ez hogy nem jött még szóba.
dec. 21. 12:46
Úgy gondolom, a férfi hívja meg a nőt. Legalábbis, ha szeretné a kapcsolatot, ne szervezzen magának külön programot, főleg szilveszterkor. Ha meg nem akar kapcsolatot, mondja meg.
dec. 21. 12:29
Nem lehet, hogy arra vár hogy te hozd szóba?
6. A Nyuci (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 21. 09:57
Néma gyereknek anyja se... Nem szeretem ezt a mondást, de akkora nagy igazság, hogy az tagadhatatlan!
dec. 21. 09:56
Igen, kérdezd meg, hogy van-e programja Szilveszterre!
4. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 21. 09:50

A szilveszteri programokat már hetekkel korábban le kell foglalni, ki kell fizetni vagy előlegezni. Valószinűleg ő is megtette ezt a baráti társaságával és te akkor még képben sem voltál.

Másik lehetősége, hogy kettesben veled "bulizik".

Szerinted melyik a vonzóbb?

"1 hónapja kerültünk közelebb egymáshoz"

Ez mit jelent? Egy hónapja ágyba kerültetek?

3. f6bc3125a2 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 21. 09:29
Kérdezd meg, hogy mit tervez szilveszterre.
2. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 21. 09:27
Kérdezd őt. Tíz nappal program előtt bátran teheted.
dec. 21. 09:11
Kb.1 hónapja kerültünk közelebb egymáshoz egy férfivel, alakul a kapcsolat. Én beleszerettem, minden nagyon jó vele. Meg voltam győződve, hogy együtt fogunk szilveszterezni. Tegnap este azonban egyik közös ismerősünktől megtudtam, hogy egy zártkörű buliban lesz, egy kis étteremben. Nekem erről még nem tett említést. Én azt terveztem, hogy nálam lesz, egyedül élek. Csak arra vártam, hogy ő hozza szóba a szilvesztert. Nem akar velem lenni? Mit csináljak?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook