Van itt olyan, aki otthon tölti a szilvesztert?MIt fogtok csinálni? (beszélgetős fórum)
Alszunk.
Nem csinálunk belőle ügyet.
Mi is itthon leszünk a férjemmel, mindig is így volt ez. Egyikünket sem érdekli különösebben a szilveszter, éppen olyan nap, mint a többi. Tévét nézünk, zenét hallgatunk, számítógépezünk, beszélgetünk. Főzünk virslit, és éjfélkor koccintunk. Ennyi.
Többen írtátok a társasjátékot. Ezer éve nem játszottam, lehet én is előveszem.
Keress magadnak valami elfoglaltságot, valami jó filmet, vagy könyvet, és szedd rendbe a családodat :DD
Igenis beszélgessenek veled, ha neked erre lenne igényed! :)
mi a férjemmel itthon leszünk kettesben:)
igyekszünk egyensúlyt tartani amióta együtt vagyunk.
az első közös szilveszterünkön kettesben voltunk otthon,
majd a következőn már házasként baráti körben társasozva, kártyázva, iszogatva,
a mostani szilvesztert megint kettesben töltjük itthon. :)
S hol a baj?
Bezárkózol a szobádba, s a világ legjobb társaságában töltöd azt az estét, ami pont ugyanolyan, mint a többi. :)
Mi is itthon töltjük!
Van kettő gyerkőc, egyik 5 éves, másik 8 hetes! De nem csak a 8 hetes "miatt" nem megyünk! Mióta szülők lettünk, egyszer voltunk szilveszterezni, de sokkal jobb itthon lustizni, összebújni a családtagokkal! De az éjfélt mindig megvárjuk, vagy max felébresztem apát, mert ilyenkor addig kint vagyunk a nappaliba a kanapén erre arra fetrengve. :)
Tavaly, a kislánykám is fent volt éjfélig, bár perceken múlott, hogy el nem aludt, de végül akkor még hármasban...közösen koccintottunk, és kívántunk egymásnak Boldog Újévet!! Nekem ez volt a legmeghatóbb szilveszterem!!
Ja és mindig tűzijátékozunk a csajunknak! Igaz nem éjfélkor, hanem nálunk már 9 körül fényárban úszik az udvar!! (Tavaly pl vendégeink is voltak..jöttek tűzijátékot nézni, meg aztán egy kicsit eldumcsiztunk..ilyesmi)
Otthon kettesben.
Mint majdnem mindig.
Minden évben itthon töltjük a szilvesztert.
Általában meghívom a barátainkat,ismerőseinket,akik nem mennek bulizni,és társasjátékozunk.
Activity.
Nagyon jó a felnőtt Activity:DDDD
Kártyázunk,táncolunk,jól érezzük magunkat:)
Én :))) Vagyis izé, mi, a férjemmel. Lány (16) barátnőzni fog, és két vidéki osztálytárs itt fog aludni a buli után.
Mit fogunk csinálni? Remélem, senkit :))) Olvasunk, én kötök, eszünk, iszunk, alszunk.