Mit fogtok csinálni a 'hosszú hétvégén' és Húsvétkor? (beszélgetős fórum)
Jelentem: ritka normális a munkahelyi banda. :) A főnökömtől kaptam egy kicsi csokitojást, nem is próbálkozott locsolással. 3 piros pont érte!
Egy nagyon régi kollégám elmondta a szokásos locsolóverset, aminek az a vége, szabad-e locsolni. A válaszom NEM!!! volt. Viszont megszagoltatta velem. Azóta is forog a gyomrom. :( Mi lett volna ha befúj vele???
Ezzel hála az égnek vége is volt a munkahelyi húsvétnak. :)
Nem tehetek róla: a nekem nem megfelelő szagoktól képes vagyok pillanatok alatt migrént kapni.
Inkább szagolom a gyerekem végtermékét (ami nem semmi: konkrétan meg lehet benne botlani :D) mint valami 20 ezer Ft-os parfümöt. :D
??????
Fekete.:)
Annak idején a barátnőm hozzám menekült, mert én akkor már régen leépítettem a locsolókat.
A legszörnyűbb az volt, amikor sikeresen kibekkeltem a hétfőt, s másnap a munkahelyen jöttek a kollégák a pacsulijaikkal. (Mert valljuk be: hiába fúj márkás parfümöt, amikor 3-4 összekeveredik, vááá....)
Akkor jött az ötlet: az kap festett tojást, aki nem locsol meg. Működik! :D
LUSTÁLKODNI!!!
Amit leírtál, sajnos igaz. Ezt már 30 éve tudom; akkor totálisan leépítettem a locsolkodást. A kisfiaim egy darabig jártak locsolni, de hamar rájöttek, hogy a lényeg a tarhálás, s hamar leszoktak róla.
Azt hiszem többségünknek ez az ünnep már csak azt jelenti: szabadnap, nem kell melóba menni.
Kivéve, virágosok, benzinkutasok, meg néhány, a folyamatos üzemmódot követelő szolgáltatói munkahely.
Én titkos dolgot tervezek, nem tudom, hogy eláruljam-e...
Na jó üsse kavics, de el ne mondd senkinek: egész nap pizsamában fogok dögleni és nézem a kedvenc sorozatomat! :D
Én barátaokkal terveztem szabadéri programot, de itt már 2 napja havazik, úgyhogy a szabadtéri program kilőve.Én jómagam utálom a húsvétot, szüleim meg már hetek óta készülnek rá.
Én azért utálom, mert olyan rokonok járnak hozzánk gyerekestül öntözni, valaki a lányát is hozza, aki egész évben fütyül a fejünkre, de amikor eljön a húsvét, beállítanak hozzánk, anyum meg az összes gyereknek veszi a drága cuccokat, és még egy köszönömöt sem kap érte, tavaly az egyik 10 éves rokon gyerek azt mondta anyumnak locsolkodás után, amikor kapta az ajándékot:a testvérem nem kap semmit, mert vinnék neki is??
nézett bambán a gyerek. Én ezért utálom, mert ez már nem az a húsvét,ami régen volt.
Szombaton takarítottam és sütöttem tortát. Nagyon fini lett.
Vasárnap vendégeim voltak, mert szülinapoztunk, ma pedig jöttek a locsolóim:) Na nem sokan, a bátyám és fiai, és az én pasiim:)
Nagyon nem szoktunk húsvétolni csak családon belül. Nem rég pedig ültettem néhány növényt, remélem kinőnek.
És most jönnek a szokásos "vasárnapi" teendőim a szépítkezés, filmnézés, pihi.
További ajánlott fórumok:
- Na, most akkor így Húsvétkor, férfiként milyen jelet küldjek az itteni kedves hölgyeknek?
- Csongrád megyében és környékén, hova lehetne elmenni Húsvétkor családostul?
- Diétázók, ti mit fogtok enni húsvétkor?
- Hová érdemes menni húsvétkor 4-5évessel? Állatkert kivételével!
- Sajnos, húsvétkor kiöltözve vártam a locsolókat, és volt...
- Lesz Erzsébet utalvány húsvétkor a nyugdíjasoknak?