2018 Utolsó Napja - Szilveszter, akik egyedül lesznek otthon (beszélgetős fórum)
Szerintem mi is elalszunk hamar.
Majd aki akar buekozni az ramir én meg reggel visszairok.
Én darálthússal (sok kis apró husika!) és bulgurral készítek rizses húst! :))
Ez jó ötlet, behúzni az ablakon a lóvét! De ezért éjfél utánig fenn kell maradni? És ha csak holnap reggel, amikor ébredek, úgy nem jó?
Még olvasni is jó az ilyesmit.
Valahogy én is jót érzek 19-re!
Nekem pont ma írta a Párom, hogy bármi történjen, Ő engem szeret.
Van egy tipikus mondata, amit mindig mondd : "Cicike, én sosem hagynám el az én házisárkányom." :)
Éljétek is meg teljes lélekkel.
Az ember hajlamos azt hinni, hogy van még sok idő. Aztán jön egy pillanat...
Pedig finom is, egészséges is.
Én hallottam már olyanról, aki bejglit süt húsvétkor.
Én kölest vagy hajdinát fogok enni, érvényes minden apró szemű étel.
A kis eurócentemet most sem felejtem el kilógatni az ablakon (na jó, technikai okokból az ajtó ablakán), mert a pénz behúzása az ablakon éjfél után tavaly is bevált.
Mi is ugyanígy. :)
Nálunk ez nem újdonság, az utóbbi 2 vagy 3 évben itthon szilvesztereztünk, de előtte is volt rá példa.
Egyedül is szilvesztereztem már, tök jól elvoltam. Valahogy nekem a szilveszternek nincs nagy jelentősége, idén csak annyiból, hogy nagyon pocsék évem volt, ilyet soha többet nem szeretnék, úgyhogy nagy reményekkel várom az új évet.
Én egyedül leszek, illetve a kedves négylábúim körében.
Ahogy máskor, most is csak csendes netezéssel fogok "bulizni", de bármi megtörténhet.
Még az is lehet, hogy kimegyek egy kicsit az utcára mászkálni, hátha tényleg többet mozgok majd az új évben.
Nem fogadok meg semmit, éhesebb sem leszek, mint máskor. Különösebb kaja sincs - egymagamra?
Én a gyerekeimmel leszek, nincs kedvem menni sehova sem nincs is kivel.de szerintem tök jól megleszünk így is 🎉🙌
Majd jövök ide is fórumozni, jeleket kuldeni
En nem toltom egyedul de nem megyunk iden sehova, max a foterre ha esetleg ebren tudunk addig maradni...
Nincs szilveszteri hangulatom, mar unjuk a vagjuk puccba magunkat, fizessunk ki 1ejszakara majd 30ezeret h degeszre egyuk magunkat.
Igazabol nagyon vagynek mar jo kis hazibulira baratokkal de mindenki annyira szana szet van a vilagban h szinte lehetetlen :-(
Sziasztok.
Ki tölti a szilvesztert idén egyedül? 😥🙌😊
Mivel töltötitek a napot, estét és 2019 első óráit?
Fogadalom?
Terv kövi évre?
Pia, kaja? Stb
Beszélgessünk,akinek van kedve december 31-én csatlakozhat ide 🎉🎆🍸🍷
További ajánlott fórumok:
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?
- Valaki van még egyedül szilveszterkor?
- Ki Szilveszterezik egyedül?
- Ezt a szilvesztert is egyedül töltöm.
- Hogyan lehet kibirni már több mint 10 szilvesztert egyedül?
- Ez már legalább a 3. szilveszterem lesz, amit egyedül...