Kislányom haja nagyon élettelenül száraz volt(3évesen) a fodrászom ajánlotta a semí dí líno hajolajat. Rendszeressen használjuk, azóta fényes, göndör a haja (7.5 éves).
hazilag probald ki az oliva olajat az nagyon jo,kulomben lehet kapni kimondotan hajra is.ha mast szeretnel valami markast akkor biztos talalsz valamelyik uzletben neked megfelelott.
Háziszerként, úgy hallottam, hogy az olaj és tojássárgájának a keveréke nagyon jót tesz. Ha nem házilag "kutyult" keveréket szeretnél, akkor rengeteg van a piacon, ami a Te hajadnak megfelelő:)
Én anno, amikor még hosszú hajam volt, és nagyon töredezett, száraz volt a vége, akkor hajmosás előtt babakrémet kentem rá. Rajta hagytam vagy 20 percet, és utána lemostam, És leszoktattam magam a kétnaponta történő hajmosásról is.
Szióka!szerintem is várj az eredménnyel,de én azon az állásponton vagyok,hogy inkább költök többet a hajamra,csak jól álljon,mindenki megnézi,szinte az elsők között a hajat!
Szia Virág!Ha lehet akkor még talán csak annyit,hogy ne azonnal várj eredményt.Pár hét kell ahhoz hogy beépüljenek a vitaminok,és a hatóanyagok a hajadba.Szinte minden vendégem használja otthon is ezt a terméket.Kitartás,és kérlek jelezz, ért -e valamit amit ajánlottam.Egy próbát megér ,elhiheted,és nem terheli meg a pénztárcádat.
nekem a gliss kur terméket használnak,főleg a lemosást nem igánylő hajpakolás féle.de használj balzsamot mindenképp,és ne szárítsd hajszárítóval,vagy csak félig,és hagyd hogy magától is száradjon a hajad!
sztem próbáld ki ezeket a termékeket,kapható bármelyik drogériában,nekem segített, pedig a tehén szénának nézte,olyan száraz volt!:)
Próbálj meg olyan sampont találni ami nem szárít,és vegyél rá Placentás hajbalzsamot.A legjobb a Serical termék:Fehér literes kiszerelés/ ez van ráírva így keresd a fodrászkellék boltokban-Balsamo Midollo E Placenta.Használni fog ez biztos.