Nagyon leégtem, tiszta piros vagyok, mivel tudnám eltűntetni? (tudásbázis kérdés)
Létezik egy patikai hűsítő kenőcs.
Unguentum refrigerans a neve.
Hamar beszívódik, hűsít. Nálunk általában szokott is itthon lenni, és jó is, hogy szóba került, mert éppen be kell szerezni.
Égésekre, időben rákenve, a hólyag esetleg ki sem alakul. Napégésre is jó, de akár a szappan okozta húzódásra is.
Panthenol. Asszem. Nekünk szokott használni.
Olvasom, neked nem.
Mindenesetre tejfölt ne tegyél rá. Az baromság. :)
Túlélted az éjszakát?
Ma már ne vizes ruházd szerintem. Napozás utáni bőrnyugtató krém, Fenistil gél, aloe vera gél mind jót tesz. (Ne krém, mert csak a gél hűsít.)
Testápolót ne kenj magadra, mert az csípni, égni, fájni fog. Jobbulást!
Sok éve Mallorcán égtem le. Ott vettem egy magas Aloe Vera tartalmú “after sun” gélt. Csodát tett.
Esetleg keress valami ilyesmit pl. gyógynövény boltban.
Jobbulást kívánok!
Nagyon ne áztasd fel, közben-közben hagy kicsit megszáradni.
Jajj...
Nekem már túl késő.
Sokszor leégtem én is.
Sztem én ma nem alszom🙂
Soha ne csináljatok ilyet!
A füstölt hús sem maradjon ki ha már itt tartunk.
~~~~~~~~~
Topick indító, a hideg vizes ruha fog segíteni valamit.
További ajánlott fórumok:
- Kérlek segítsetek! Nagyon zsíros hajra mi a jó? Egy napot bír ki a hajam, s már tiszta zsír.
- Betörtem a kezemmel a tükröt. Az egész kezem tiszta vágás, nagyon fáj. Mit fognak vele csinálni?
- Nagyon lassú a facebookom, 1 perc használat után tisztára megkattan! Hasonló problémák valakinek? Tudna-e segíteni valaki?
- Tegnap voltam szoliban, és nagyon megégett az arcom, nyakam. Tettem rá testápolót, de az csíp. Hogy tudom eltüntetni a vörösséget?
- Penészt szívtunk a porszívóval és a cső nagyon büdös maradt, hogy tudom eltüntetni?
- Szemem alatt nagyon vékony a bőr és nagyon látszanak az erek, hogyan lehet őket eltüntetni végleg?