Szemem alatt nagyon vékony a bőr és nagyon látszanak az erek, hogyan lehet őket eltüntetni végleg? (tudásbázis kérdés)
7. Hmv. (válaszként erre: 1. - Napkori)
2014. febr. 16. 18:33
Sehogy.
6. 6187eb1c9a (válaszként erre: 5. - Varga ágica)
2011. okt. 20. 08:20
Ez a pakolás ugye jó a karikákra is?
5. varga ágica
2011. okt. 20. 05:35
paradicsom pakolás esténként szeletelve csukott szemre helyezni fél órára egyik nap,másik nap Őszibarackot turmixold le héja nélkül tegyél bele pici lisztet és kend fel,erre kamillás vattát helyezzél.10napos kura,és minden alkalommal hidratáló krémet kenj fel éjjelre a pakolások után.
4. marienka
2011. aug. 4. 20:48
Hatásos, ha krumplit teszel rá 10-15 percre..Régi ősi gyógymód:))
3. 563b626108
2011. aug. 4. 20:43
á, nekem is ez a gondom, és folyton azt hiszik hogy kialvatlan vagyok meg hgy hajnalig fenn vagyok. alapozó, púder, korrektor ezek valamennyire takarnak, de persze nem tökéletesen,engem is aggaszt, de sajnos nem tudok mit tenni, én örököltem:(
láttam egszer tv-ben hogy a nagyon vékony viszereket "kiégetik" . nem tudom hogy ezt meg lehet e tenni a szemek alatt, de gondolom drága eljárás lehet
2. 13d03718f8
2011. aug. 4. 20:43
Korrektor?
1. napkori
2011. aug. 4. 20:38
Szemem alatt nagyon vékony a bőr és nagyon látszanak az erek, hogyan lehet őket eltüntetni végleg??
További ajánlott fórumok:
- Nagyon leégtem, tiszta piros vagyok, mivel tudnám eltűntetni?
- Miért van az, hogy nagyon gyakran fáj a fejem lent a tarkómnál és a szemem is majd kiugrik?
- Az arcom hiperérzékeny, minden krémtől bevörösödik, nagyon száraz, a szemem alatt ráncos. Mit tehetnék?
- 23 vagyok és nagyon ráncos a szemem alatt. Mit tegyek?
- Tegnap voltam szoliban, és nagyon megégett az arcom, nyakam. Tettem rá testápolót, de az csíp. Hogy tudom eltüntetni a vörösséget?
- Penészt szívtunk a porszívóval és a cső nagyon büdös maradt, hogy tudom eltüntetni?