Mivel kellene a hennát kikeverni, hogy padlizsán lilás hajszínt kapjak? (tudásbázis)
6. salavita
2018. jan. 23. 20:41
Eddig a Naturtint hajfestékkel festettem 12 éve csak olyan rossz állagú lett a hajam és sokan mondják a hennáról, hogy táplálja a hajat és fényes lesz tőle, ezért akarom kipróbálni.
5. Szofi91
2018. jan. 18. 23:27
Khadi,van többféle,én utólag nagyon megbántam-nehéz kiszedni,és nekem 2 év után is van benne vörös tincs,hiába lett vagy 3-4x átfestve.
4. emagdi
2018. jan. 18. 22:15
a természetes alapú hajszínezőknél sosem lehet fixre "kiszámolni", milyen színt érsz el a végén.
ez nagyban függ a kiinduló hajszínedtől, a haj állapotától, a henna (v más természtes anyag) minőségétől, évjáratától, származási helyétől, stb...de szerintem érdemes próbálkozni :)
3. salavita
2018. jan. 18. 21:05
Nekem is ez lenne a legelső próbálkozás, de egy kicsit hezitálok, hogy nem a vágyott szín jön ki majd.
2. zajax90
2018. jan. 18. 20:37
Láttam egy videót,ott céklalevet adtak hozzá.Én is próbáltam,de szerintem keveset is tettem bele és az volt a legelső hennázásom,lehet,hogy azért nem sikerült olyan jól.Ez volt az a videó:
1. salavita
2018. jan. 18. 20:33
Segítséget szeretnék, hogy mivel kellene a hennát kikeverni, hogy padlizsán lilás hajszínt kapjak.
További ajánlott fórumok:
- Mit készítesz padlizsánból?
- Imádom botmixerrel kikeverni a palacsintatésztát.
- Hogyan lehet elkerülni, hogy a felhasználás során a padlizsán keserű legyen?
- A padlizsánkrém nagyon csípős lett, hogyan tudnám helyrehozni?
- A megmaradt házilag készített padlizsánkrémet hogy tudnám tartósítani?
- Ha a festett fekete hajamra, intenzív padlizsán festéket teszek, milyen szín lesz a végeredmény?