Imádom botmixerrel kikeverni a palacsintatésztát. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Mikor rólam is azt hitték, hogy pasi vagyok 1-2 nő úgy érezte, hogy feltétlenül írogatnia kell nekem.🤣
De a téma... Igen, vannak nagyon kis konyhák, de arra mégis van hely, hogy dobozba csomagolva tárolják történetesen a botmixert és soha elő se vegyék.
Én itt írtam le, és túléltem 😃
Kíváncsi lennék, ki volt az.
Meglepődtem én is.
Tájékoztatva lettem a magyar lakásviszonyokról.
Kaptam elmarasztaló privát üzeneteket ez ügyben..
Sok helyen tényleg nem 4 x 4, vagy 5 x 4 méteres a konyha mérete.
Enni meg az étkezőben eszem.
Én egyedül lakom, tehát a gépek nekem nincsenek útban.
2-3 gyerek és 2 felnőtt esetében egy lakótelepi konyhában már más a gyerek fekvése.
Nagyon helyesen.:) Valamikor én is kaptam frittőzt az anyóspajtástól, amitől tele lett a lakás olajszaggal. Használtam vagy 2x. De a most ajándékba kapott Sumo Slicer pl. kint van, mert naponta kell uborkát, hagymát és minden mást szeletelni és így nem fogom a gyaluval, reszelővel az ujjaimat elreszelni.
A valóban napi használatú dolgok vannak kint a pulton és koránt sem kelt rendezetlen hatást (ahogyan azt itt valaki megjegyezte), ha tisztán vannak tartva.
A kések is mágnes síneken vannak kint a falon. Így nem kell egyet sem lépni és fiókot húzogatni.
Szóval, nekem ez így kényelmes és praktikus - ha már megvannak ezek a gépek/eszközök -, akkor használom is őket. Nem a kamrában tartom elcsomagolva őket és gyűröm továbbra is a kezeimet.
Talán a turmixot el fogom rakni, mert annak a tisztítása körülményesebb kicsit. Sok műveletet kivált a botmixer.
Persze, ehhez nagy konyha kell. Nálam a két pult mellett középen egy étkező asztal is van, amit szintén használok nagyobb főzések alkalmával is.
A legtöbb konyha kicsi ehhez.
En csináltattam egy polcot a falra, ott tartom a gépeket. Kéznél van, nem foglal helyet a pulton, praktikus.
Bocs, hogy férfiként ilyen témához hozzászólok, de a hozzászólásokból nekem az jött le, hogy előszedni a gépeket az macera.
A gépeket a konyhai pulton kell tartani és használni azt amire szükség van.
Természetesen egy pult az függ a konyha méretétől is, megértem, ha valakinek kicsi.
De a gépeket nem a szekrényben kell tartani elpakolva szerintem.
De ez lehet, csak az én meglátásom.
Botmixerrel?
Eddig ezt a lelkiterhet hogy tudtad magadban tartani?
Ne is mondd! 😀
Minden szarom megvan, de mire elő keresem, megvagyok! Múltkor a szaggatót nem találtam…jó lesz az vágódeszkáról is, késsel! Krumplit is csak késsel szeretek pucolni. Gyorsabb! Pedig a hámozó is rááll a kezemre, de amíg meglesz a fiókban…😏
Van benne valami 🙂 összes közül egyedül a zöldségszeletelő nem csinál nagyobb trágyadombot a hasznánál, azt imádom. Moulinex fresh express.
Minden más kütyünek tovább tart az összerakása, elmosogatása, mint amennyi időt meg lehet spórolni vele.
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek! Nekem egyszerűen nem megy a palacsinta sütése. Bármilyen ételt megcsinálok de a palacsintával nem boldogulok.
- A balatoni sütödékben készült palacsintáknak mi a titkos receptje?
- Keresem a legtutibb palacsintatészta receptjét!!
- Miért ragad oda a palacsintatészta a serpenyőhöz?
- Tudtok olyan régi magyar tévéjátékot, mint pl: Tündérlala, Palacsintáskirály Stb.?
- Imádom a túrós palacsintát! 💙