Rosszul tettem volna? (beszélgetés)
Javaslok egy másik nézőpontot a figyelmetekbe:
A költözés fizikai része mellett van ott egy érzelmi oldal is. Mindenkinek!!! Még akkor is, ha felhúzza a műarcot.
Új hely, új emberek, a holmija kupacokban...
K.O. Nekem jó volt, hogy volt itt egy barát, kedves volt, megölelt. Szigorúan barátilag. Aztán elment és itt voltak kupacokban a dobozok... még hetekig... De sosem felejtem el, hogy itt volt. A segítsége óriási volt, de az emlékemben az ölelés fontosabb...
Én se mentem volna a helyedbe.Jól tetted.Második randin különben is aki lakásra hív,az tuti akar valami mást is.Márcsak ezért is.Nincs egy haverja,családtagja,jóbarátja,aki segítene neki cipekedni és pakolni???Hát érdekes,mik vannak:D
A következő randin meg már nem lesz pénze fizetnie a számlát,mert elköltötte az új lakásra,vagy albérletre...
Biztosan nem pakolni hívott,hanem búcsú torna a lakásban :D
Amúgy meg nem szoktam minden találkát randiként titulálni...vagy inkább a randi szó alatt nem kell általánosítani :O)
Amúgy meg azt tedd,amit jónak ítélsz.
Én biztos mentem volna....szerintem ezáltal is jobban megismerhetted volna, bár nyilván nem tudhatom hogy neki mennyire tetszel, meg ő neked.
De szerintem ez nem probléma, hogy segíteni hívott, mert máshogy nem tudott volna veled lenni.
Ha meg elmész, és kiderül hogy csak ugráltatni akart, akkor legalább tudod, és ennyi volt, vége.
No ez igaz!
Ha arra kért volna, hogy ülj és nézd, hogy pakol, és te ültél volna, az még hülyébb helyzet..
Én mentem volna, ez is egy alkalom a másik megismerésére, vagyis amennyire lehet 1 alkalom alatt meismerni valakit
nincs ebben semmi rossz
biztos nem akarta, hogy állj neki szekrényt cipelni
De 2.alkalommal. Én nem hívnám el fordított helyzetben, hogy pakoljon és takarítson.
Meg, ha nem is azt akarta, hogy rámoljak most ott üljek és nézzem, ahogy csomagol?
Hülyén érzem magam, de nem ismerjük mi még egymást. Ha ez a 4- 5 alkalom lett volna az más, de így? Nem tudom. :(
Megismertem egy fiút egyszer találkoztunk, kellemes volt aztán most szombaton is elhívott én azt hittem elmegyünk valahova, de kiderült, hogy ő költözött és pakolnia kell. Elhívott, hogy segítsek neki.
Nem mentem. Nem azért, mert alapból nincs bennem jó szándék én nem hívnék el senkit a második randin pakolni és takarítani.
Ti, hogy reagáltatok volna hasonló esetben?
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálok rosszul? Vagy tényleg megbuktam, mint anya?!
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Rendeltem SuperShock Max szempillaspirált, azt mondták, ez nagyon jó. Feltettem a szempillámra és összeragadt. Valamit rosszul csináltam?
- Egyszerűen nem bírtam már magamban tartani, kibukott belőlem. Rosszul tettem?
- Rosszul tettem be a telefonomba a sim kártyát, és nem tudom kivenni.Mivel tudnám kivenni?
- Nem tudom meddig bírom, és azt se, mit tettem rosszul, hogy...