Egyszerűen nem bírtam már magamban tartani, kibukott belőlem. Rosszul tettem? (beszélgetés)
" Ha szeretik egymást őszintén az én “ szarkeverő” szavam úgysem fog szàmítani"
De a leülepedett vízben fel tudod kavarni az iszapot.Már mindegy. Megtörtént, visszaszívni a szavaidat nem tudod, idővel kiderül, mit hozott ki a megnyilvánilásod a kapcsolatukból.
Nem erdekelz toroltess ki!
El kell huznom
Volt egy kollégám, akinek a barátnőjét is jól ismertem. Tudtam, hogy a srác kettős életet él. Illetve, aki mozgott és punci volt alatta megkefélte.
Egyébként hol ennél a lánynál lakott, hol egy másiknál.
Ez a lány, ha találkoztunk, mindig panaszkodott, hogy a párjának mennyit kell dolgoznia, mindig behívják túlórázni, hetente csak pár alkalommal tölti otthon az éjszakát.
Legszívesebben felvilágosítottam volna a hölgyet, hogy lásson már tisztán, de inkább lakatot tettem a szájamra. Úgy voltam vele, hogy ez nem rám tartozik, előbb-utóbb majd csak rájön, hogy csúnyán csúnyán becsapják.
Aztán pár év múlva, valami oknál fogva kiderült ez a kettős játék. A hölgy nagyon maga alá került, kiment külföldre dolgozni.
Kicsit én is hibásnak éreztem magam, lehet jelezhettem volna valahogy, akár név nélkül is a hölgynek, de mindig az volt bennem jobb kimaradni ezekből a dolgokból.
Biztos tudod te is hogy az ilyen főleg azért ártalmas ,,mert jó indulatból is jó nagy lavinát zúdíthatsz magadra..
Most talán nem lett így:))
Most már kint van.Nem égbekiáltó hiba,,én sem tudom hogy egyáltalán hiba e.
Alapban nem ártakozunk bele más dolgába,,néha mégis nehéz szótlan maradni.
Elmondod hogy reagált a kolléganőd?
2 éve szakítottam valakivel akivel egy helyen dolgozunk, nem váltunk el különösebben haraggal , azóta mindketten mással járunk.
Viszont ő egy munkatársammal jött össze akivel nem látszik rajtuk túlzottan hogy boldogok lennének, még szabadságra sem mennek együtt sosem.
Önmagában ez nem érdekel , mert az ő dolguk , viszont egy másik kollégát próbál párhuzamosan fűzögetni, ide-oda hívja meg viszi haza ha a barátnője nincs ott, mivel a másik hölggyel jó a viszonyom, sosem mondtam erre semmit , viszont legutóbb kibukott belőlem a véleményem.
Elmondtam hogy srác nem megbízható és szerintem nem is szereti a barátnőjét csak kihasználja és hogy ő is vigyázzon vele.
Őszintén nem akartam beleszólni , csak nap mint nap előttem zajlik minden és a lelkiismeretem nem bírta el már hogy legalább az egyiket ne figyelmeztessem. Próbáltam normálisan , nem akarok senkinek sem bekavarni , de valami olyan érzés keltett hatalmába mint mikor elesni látok valakit és rohanok felsegíteni , egyszerűen nem tudtam tehetetlen maradni , pedig tudom hogy semmi közöm hozzá és én csak foglalkozzam a saját dolgommal. Meg is bántam már valahol , de ugyanakkor mégsem.
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- "Aludik", "fürödik", "szihlógia", "a autó" stb. - az egyik fél primitívsége, megöli a kapcsolatot? Egyszerűen nem tudom megszokni....
- Szerintetek sok anya szül azért második, harmadik gyereket mert egyszerüen nem hajlandók visszavenni a munkahelyére?
- A törölközőket egyszerűen nem tudom jó illatúra mosni. Már sok mindent kipróbáltam. Mit tegyek?
- Nem tudom magamban tartani: éjjel megszületett a második unokám