Valami, amit csak a halála után tudtam meg (beszélgetés)
Nagyon elítélem azt, hogy valakit halála után beszélnek ki, vagy róla titkokat árulnak el, úgy hogy ezt ő egész életében titkolta, szégyellte és ez rá vonatkozott, az ő története volt.
Kulka János is kiteregette, hogy Lang Györgyi 2x volt tőle terhes és mindkét babát elvetette. Megalázta ezzel azt a nőt, aki erre már nem tud reagálni.
Miért beszélt volna róla? Gondolom, el akarta felejteni vagy tartott tőle, hogy másként fognak vele viselkedni azok, akik tudják róla.
Ki volt ő neked?
A családjának pedig nem kéne kibeszélnie, ha már ő sem tette.
Az én nézetemből az elmesélés általában egy konkrét történet, vagy esemény elmondását jelenti.
A beszélés pedig inkább egy folyamat vagy párbeszéd, amelyben két vagy több ember kommunikál egymással.
Végül is a kérdés szempontjából ugyanaz.
Amennyiben az elhunytnak ez kellemetlen volt az életében, nem volt fair elmondani a halála után sem. Igaz már neki nem oszt, nem szoroz. :/
Volt neked ilyen? Nem kell leírni, hogy kiről, csak esetleg azt, hogy mit.
Én évekkel valaki halála után tudtam meg az illető rokonaitól, hogy fiatalon megerőszakolták. Nagyon szomorú vagyok emiatt még most is, sosem beszélt róla.
További ajánlott fórumok:
- Amit felnőtt fejjel tudtam meg a szüleimről...
- A KÖNYV, amit nem tudtam letenni....
- Párom egyik szülője halála után nagyon megromlott a kapcsolatunk csak ezzel foglalkozik. Próbálok még türelmes lenni, de meddig?
- Hová tűnt a "kereső"?Csak beírtam egy szót és rá tudtam keresni-eddig. :(
- Tagja lettem a háremnek..., eddig is az voltam csak nem tudtam. 😳🤣🙈
- Bárcsak tiniként tudtam volna, milyen az orvosok világa....