Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Valami, amit csak a halála után tudtam meg fórum

Valami, amit csak a halála után tudtam meg (beszélgetés)

11. srcrss
márc. 3. 10:03
Én szeretném, ha halálom után világgá kürtölnék, hogy mit tettek velem.
10. PöttyösPanka (válaszként erre: 9. - Papája)
márc. 3. 08:53
Ezt én sem éreztem korrektnek. Ráadásul így elég egyoldalúan került napvilágra az esemény. Lehet, hogy azért a másik fél nem épp így mesélte volna.
márc. 3. 08:06

Nagyon elítélem azt, hogy valakit halála után beszélnek ki, vagy róla titkokat árulnak el, úgy hogy ezt ő egész életében titkolta, szégyellte és ez rá vonatkozott, az ő története volt.

Kulka János is kiteregette, hogy Lang Györgyi 2x volt tőle terhes és mindkét babát elvetette. Megalázta ezzel azt a nőt, aki erre már nem tud reagálni.

8. brandy85 (válaszként erre: 5. - Pötibaba)
márc. 3. 06:04
Persze,ismertem gyerekkorom óta csak azt nem tudtam,hogy ő csinált. (Anno se szerettem,ő se) Nekem az az apám aki felnevelt.
7. Amaunet (válaszként erre: 1. - Pötibaba)
márc. 2. 18:44

Miért beszélt volna róla? Gondolom, el akarta felejteni vagy tartott tőle, hogy másként fognak vele viselkedni azok, akik tudják róla.

Ki volt ő neked?

A családjának pedig nem kéne kibeszélnie, ha már ő sem tette.

6. Enissa (válaszként erre: 4. - Pötibaba)
márc. 2. 18:36

Az én nézetemből az elmesélés általában egy konkrét történet, vagy esemény elmondását jelenti.

A beszélés pedig inkább egy folyamat vagy párbeszéd, amelyben két vagy több ember kommunikál egymással.

Végül is a kérdés szempontjából ugyanaz.

Amennyiben az elhunytnak ez kellemetlen volt az életében, nem volt fair elmondani a halála után sem. Igaz már neki nem oszt, nem szoroz. :/

5. pötibaba (válaszként erre: 3. - Brandy85)
márc. 2. 18:02
Ez azért mellbevágó lehetett hirtelen. A vérszerintiről megtudtál valamit később?
4. pötibaba (válaszként erre: 2. - Enissa)
márc. 2. 18:01
A "mesélés" és a "beszélés" között én érzek egy nüansznyi különbséget. A mesélés, hogy elsztorizza társaságban, a " nem beszélés", hogy soha nem említette később senkinek. Csak a nagyon szűk rokoni kör tudta, akik még a történéskor megtudták, ők elmondták a halála után több embernek is.
márc. 2. 17:48
Igen van!Szüleim halála után tudtam meg,hogy apám nem a biológia,de öröm az ürömben,hogy van egy klassz bátyám is.
2. Enissa (válaszként erre: 1. - Pötibaba)
márc. 2. 16:58
Te meséltél volna fordított helyzetben erről?
márc. 2. 16:57

Volt neked ilyen? Nem kell leírni, hogy kiről, csak esetleg azt, hogy mit.

Én évekkel valaki halála után tudtam meg az illető rokonaitól, hogy fiatalon megerőszakolták. Nagyon szomorú vagyok emiatt még most is, sosem beszélt róla.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook