A KÖNYV, amit nem tudtam letenni.... (beszélgetés)
A történetek hasonlóan misztikusak, horrorisztikusak, fantasztikusak. Nagyon olvasmányosan ír, rögtön belecsap a közepébe, tehát nincs az elején a Kingféle szereplők, helyszín bemutatása, ezt a cselekmények alatt írja le.
Én az ő könyveit már jobban szeretem.
Enia: Úgy a földön is
Green: Csillagainkban a hiba
Petroszjan: Abban a házban
Forradalom 2.0
Turow: Ártatlan
Bereményi: Vadnai bébi
Dicks: Egy képzeletbeli barát naplója
Clint: Ready player one
Gary: A virradat ígérete
Jonasson: A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt
King: Brunelleschi kupolája
Soroljak még? :))
Dean R. Koonzt könyveket olvastál már?
Nekem jobban tetszenek, mint King könyvei.
Az életem könyve:-)
Egyszer lapozgathatsz talán benne:-)
A katedrális
Harry Potter
Száll a kakukk fészkére
Szél fújja, eső veri csoda-Télümét (?)
Rengeteget tudnék ajánlani, ha tudnám, hogy mi érdekel. Felsorolok pár kedvencet:)
Elfújta a szél, Tövis madarak, Üvöltő szelek, Háború és béke, Rejtő könyvek, Leslie L. Lawrence könyvek, Dean R. Koontz könyvek, Anna Karenina, M.C. Beaton könyvek, Agatha Cristie könyvek, Manderley Ház asszonya, és még sorolhatnám....
Ja és kérlek, könyvcímekkel legyen tele a fórum, szerintem könnyebb az átláthatóság kedvéért Mindenkinek!A legtöbben ezért tekintenek ide be.
Köszi!
Örülök, hogy Te ezt gondolod.
Biztos illene. De gondolom van olyan dolog Neked is, amit ILLENE és még sem tudsz.
Tudsz még egyéb jó könyvet ajánlani? :-)
Még egy könyv ami a szivem csücske :) : Michel Tournier: Gáspár, Menyhért, Boldizsár
Nem karácsonyi sztori, hanem egy remekmű...
És miért kérdezted?
Egyébként azt gondolom, hogy ez a könyv alap, tehát illene tudni pontosan a címét. Én bele sorolom az alapműveltségbe.
És akkor egy történet: a tesóm 32. szülinapjára tortát csináltam és azt írattam rá, hogy 32 éves lettem én...
Mentünk a tortáért, és szerencse, hogy az eladó kinyitotta és megmutatta. Döbbenten olvastuk a feliratot: 33 éves lettem én... Gyors javítást kértem, közben az eladó szabadkozott, mi meg csak viccesen annyit mondtunk, hogy vagy nem ismeri József Attilát a cukrász úr vagy nem szereti ezt a versét:)
Na, ez is egy alap mű...
Egyáltalán nem olvastam...Azért van kérdőjel utána, mert nem tudtam pontosan a címét...
De köszi, hogy felvilágosítottatok :-P
Sarah Gruen : Vizet az elefántoknak
Davied Safier : Jézus szeret engem
Mario Vargas Llosa : A rossz kislány csínytevései
Nem, ez fantazia! A tied!! :)
KArma az mas!! Ossze-vissza irnak, meg hadovalnak emberek ezoterikus dolgorol...es keves embernek van igazan fogalma rola!!
További ajánlott fórumok:
- Melyik az a könyv, ami nélkül nem gyermekkor a gyermekkor? Mi az, amit szerinted mindenképpen el kell olvasnia gyermekednek?
- Mi volt az idáig legjobb könyv amit olvastál?
- Amit felnőtt fejjel tudtam meg a szüleimről...
- A legjobb könyv amit valaha olvastál?
- Tudnátok olyan könyvet ajánlani amitől megszeretem az olvasást?
- Már sokszor kaptam a portálról képeslapot, de még egyszer sem tudtam megnézni.A linkre amit küldenek, a főoldal jön vissza.Mit tegyek?