Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ért már téged valami kellemetlenség egy utazásod, kirándulásod alkalmával? fórum

Ért már téged valami kellemetlenség egy utazásod, kirándulásod alkalmával? (beszélgetés)

márc. 5. 00:58
olaszban a reggelik nagyok kicsi adagok.es sok etteremben is/romaban/.
márc. 4. 08:06
nem sosem.
16. Ruslan
márc. 3. 23:21
A lavina miatti kiürítés többször. Kétszer megpróbáltak lopni a buszon, amíg aludtam. Levette a táskámat fentről, amikor szállt volna le. Az előttem lévő szólt, utánamentem és kapott egy jó nagyot. Nem tudta kimagyarázni, mert a sajátja is nála volt. Nem jelentettem fel. Máskor a metrón próbáltak lopni, de azt észrevettem és ő is kapott egy akkorát, hogy vérzett a szája. Más nem jut eszembe most.
15. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 3. 20:50

20 éve voltunk Egyiptomban, a turista célpontok, szállodák robbantgatásának idején, azóta sem vágyok vissza.

Egyik évben egy egzotikus szigeten jól becoptam a valószínűleg dengee lázat. Nem volt faca, hogy orvos közel s távol sehol sem volt, csak 3 szigettel arrébb több órányi utazásra, de el se tudtam menni, mert halálomon voltam, láz, iszonyú fájdalom és majd mindenemből folyt a vér. Szerencsére ahogy jött pár nap alatt el is múlt.

Kb ugyanebben az időben orvos barátnőm egy másik térségben maláriás lett, az ő szerencséje az volt, hogy már Európában dobta le a láncot és gyors kezelést kapott, de így is 2-3 hetet feküdt mire helyrerázódott... akkor elgondolkodtunk hogy többet ilyen helyekre nem megyünk... aztán a mai Mo-on kb most pont itt tartunk, orvos-működő kórház közel s távol sehol, így ezt a "szabályt" elengedtem, főleg hogy a globális felmelegedésnek köszönhetően már a rohadást terjesztő szúnyogok is ma-holnap itt vannak.

Egyébként szállodákkal nem volt bajunk, magánszállásokra nem szoktunk menni. Étel... hát férjem általában mindig összeszed valami jó foscsit az "egzotikumban", de ez kötelező kör, bár engem ez valahogy mindig elkerült.

14. jennyvagyok (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 3. 18:27
Hajjaj! Volt már minden! 😃
márc. 3. 17:38
Hajjaj! Aki útnak indul, azzal bármi megtörténhet! Erre számítani kell. Engem hagytak már ott repülőtéren, küldték a Föld másik oldalára a bőröndömet, nem kapta meg a bécsi szálloda a foglalásomat, lekéstem a csatlakozást Londonban és egyik légitársaság sem akart hazahozni stb.
márc. 3. 16:23

egyszer kb. 100km tävolsägra költöztünk el.

jött egy teherauto, felpakoltunk rä, cimet megadtuk a szällitoknak, es szep komotosan ballagtunk a teherauto utän az uj lakäs fele.

amikor megerkeztünk, akkor derült ki, hogy az uj lakäs kulcsait persze frankfurtban felejtettük.

mindenki ült a kapu elött, en meg spuri vissza egyedül a kulcsokert.

11. gigi>
márc. 2. 23:49

1997_ben Németországban jártam.

Haza felé jöttünk volna,ha lett volna mivel. A menetrendszerinti buszjárat ott hagyott minket. Nem a mi hibánk volt. Nem a kijelölt helyen várta az utasokat hanem egy másik megállóban, és nem a megadott időben indult el,hanem hamarabb.Az ilyen nemzetközi járatokon,mint a repülő gépeken van egy utas lista. Nem tudom,a sofőrnek nem tűnt fel,hogy legalább hat ember nincs a jàraton.Na ebből lett egy feljelentés, kártérítési per. Megnyertem!

márc. 2. 17:30
Nekem a spanyolországi utam volt nagyon kalandos. Csajos kirándulást terveztünk 2 barátnőmmel. Kineztuk neten a szállást, vélemények primak voltak, lefoglaltuk. Oda értünk, hát az épület nem teljes egészében úgy nézett ki mint a képen,inkább a szomszéd házhoz hasonló volt az amit a képen láttunk.Felhivtuk a pasit hogy itt vagyunk a címen, de őt hol találjuk? Mindjárt jön csak dugó van, siet. 3 órát vártunk a kapu előtt és már beesteledett mire megérkezett. Fiatal 30as csávó. Kinyitotta az apartmant belül nagyon szép volt.volt 2 szoba 2 fürdő egy hatalmas konyha és egy előtér egy nagy asztallal, oda ültünk le papirokat aláírni, beszéltünk pár szót. Átvettük a kulcsokat, felfedeztük mindent , majd irány az éjszakába bulizni, iszogatni. Éjfélkor még javában tartott a buli mikor érkezik egy sms a szállásadó pasitol hogy hol vagytok, mit csináltok?😬 Kicsit meglepődtünk mert kivettunk már jónéhány szállást, volt dolgunk szallasadoval de azért ilyennel még nem találkoztunk. Írtam hogy itt és itt és bulizunk. Rendben elkezdi érezzétek jól magatokat. Hmm de kedves gondoltuk. Kicsit iluminalt állapotban érkeztünk haza, nagyon jól éreztük magunkat. Lefurodtunk, bezartuk az ajtót és csicsika. Jön hajnal 3 után megint egy sms. Alszotok már? 😳😳 Felébresztem a csajokat, mondom nézzétek már mit írt megint? Én kezdtem aggódni, de a csajok legyintettek hogy ugyan már ez semmi. Ők elaludtak de én nem tudtam. Hallom hogy matatnak a zarba, bejött valaki a házba,kinyitotta a másik szoba ajtót és becsukta maga mögött. Felebresztem a csajokat basszátok meg bejött valaki. Egyből kiment az álom a szemunkbol, mivel az egész házat mi bereltuk ki,rajtunk kívül nem volt más. Mondom tán a csávó jött be? Eltorlaszoltuk az ajtót asztallal székekkel és egyikünk se aludt. Jön megint egy üzenet. Nem akartok hancurozni? Valamelyikotok jöjjön át, ha nem, én megyek be. Na itt már a síró görcs rajtunk volt. Hova keveredtunk. Össze szedtük minden holminkat, kimasztunk az ablakon és meg sem álltunk Magyarországig. Nagyon meg voltunk ilyedve, egész úton sírtunk, remegtunk. Soha nem felejtem el.
márc. 2. 16:31
nem
márc. 2. 16:28
Akadt, de megoldottam.
márc. 2. 16:21
2 kisgyerekkel mentünk -ezt leszámítva- egy nagyon jó kis hotelbe, viszont nem volt szappan a kézmosónál. Amikor szóba elegyedtünk másokkal, kiderült, nekik van. A recepción szóvá tettük, azt az információt kaptuk, hogy mivel nincs a mi szobánkban folyékonyszappan adagoló, így nem tudnak adni. Kimentünk a helyi lidl-be és vettünk. A lift felé menet a fiam (7 éves) odaszólt a recepcióra hogy kimentünk venni szappant mert nem adtak 🤣🤣🤣
márc. 2. 16:13
fönt felejtettük a ruhás szatyrot a vonaton,valaki megörült a sok szép ruhának.
márc. 2. 15:58

Egyszer egy ággyal kevesebb volt a szálláson, mint amit foglaltunk.

Aztán szereltem már wc tartályt is egy apartmanban.

márc. 2. 15:17

Így nem.

Olyan volt, hogy elromlott az autó, vagy baleset ért.

De szállással, szolgáltatva még nem volt gondunk.

Illetve bocs, taxishiénával volt már kalandunk.

márc. 2. 15:16
Az utazásokat kalandként élem meg, így nem bosszankodtam még semmin.
2. fenevigye (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 2. 15:04
Még nem.
márc. 2. 15:03
Értem ezt szállás, szállásadó, ételre.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook