Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mire pályáznál, ha kiskocsmád, bárod vagy borozód lenne? fórum

Mire pályáznál, ha kiskocsmád, bárod vagy borozód lenne? (beszélgetés)

ma 00:02
3 millióra évente! 🙂
10. Violetta6 (válaszként erre: 8. - Enissa)
tegnap 16:36
Hűha. Prezentálni? Küldeni kell a banki kimutatást,amin rajta van,hogy utaltam az összeget. Legjobb esetben fotózni mindent,vagy bármikor jöhetnek szemlére. Nyertem már pályázatot./kat/
tegnap 16:33
A faluban már vagy 20 éve nincs kocsma. Nem hiányzik senkinek.
8. Enissa (válaszként erre: 7. - Violetta6)
tegnap 16:12

Számlával a legegyszerűbb, még mindig a legkönnyebb egy számlát 'prezentálni"

.

7. Violetta6 (válaszként erre: 5. - Papája)
tegnap 15:39
Nem ilyen egyszerű ez. Szigorú elszámolás van mindenről. Számlával igazolni mindent.
6. Enissa (válaszként erre: 1. - Violetta6)
tegnap 14:21

Hogy mik vannak?

Józanítószobát - szénaszállító talicskatárolót, amivel hazalehet tolni a seggrészeg vendéget-kupont adó piszoárt, ha beletalálnak- Diszkó-WC,színes villogó fények, füstgép és hangos taps, amikor kijössz, hogy mindenki tudja, sikerrel járt a vendég- stabilizálószék, ha valaki eldől, a szék automatikusan visszabillenti ülő helyzetbe.-robot beszélgetőtárs, aki segít szidni a főnököt, asszonyt, politikát- alibikészítő robot, személyre szabva- sörszökőkút stb, stb........

Komolyan: semmire sem elég, ami sokkal minőségibbé tenne egy vállalkizást.

Alapvető festés, burkolatcsere – Falak festése, kisebb padlóburkolási munkák.

Bútorcsere vagy felújítás, pult, asztalok, székek részleges vagy használt bútorokkal való frissítése,

világítás és dekoráció,hangulati világítás,

Vizesblokk (WC, mosdó) javítása, csaptelepek, csempék részleges cseréje.

Alapvető gépek, eszközök frissítése. Pl. hűtőszekrény, kisebb konyhai eszközök, kávéfőző .....

De akinek ennyije sincs, ezzel sem lesz kisegítve, más a carból is várat épít, érzék kell az üzlethez.

tegnap 13:15

Ha adják fogadd el, tartja a mondás.

Zsebre vágnám. A piásoknak úgyis mindegy milyen a kocsma.

Nincs előírva mire kell felhasználni, vagyis elvárás, hogy hálából biztatni kell az alkeszeket hová tegye az x-et. Remélem sikerül megtalálniuk a helyes rublikát.

4. Archer84 (válaszként erre: 1. - Violetta6)
tegnap 10:35

Fizetőképes keresletre. Mert abból azért vidéken egyre kevesebb akad.

Amúgy szerintem baromira visszás támogatni az alkoholizmust, miközben a dohánytermékekről elmondjuk hogy milyen károsak. Az alkohol talán nem?

3. levarosbukta (válaszként erre: 1. - Violetta6)
tegnap 09:58
Nekem nincs kocsmám, de az tudom hogy a w.c. kriminális állapotban van néhányban. Annak felújítására. Aztán ha maradna még pénz újítanék a belső dizájnon.
tegnap 02:07
én semmire
tegnap 00:19
Kiskocsmák támogatása indul 3 millió forint max támogatással. Ti mire pályáznátok?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook