Próbáltad már a halál utáni nemlétet elképzelni? (beszélgetés)
"midőn az ég és föld, megfognak indulni, s eljő a világra lángokban itélni."
Ez óriási!! 😂😂😂
Ezen még nem képzelődtem, ezt a témát nekem muszáj a valláshoz kötni. Vallásból pedig sok ezer van, agnosztikus létemre sokat mosolygok rajta. Talán örökre a fülembe cseng, amikor a temetéseken a kántor állandóan azt énekelte, hogy "midőn az ég és föld, megfognak indulni, s eljő a világra lángokban itélni."
Óriási űzlet a vallás...
Ez városi legenda, nem lehetett bebizonyítani. Olvass utána!
Kb olyan lehet ,mint mikor egy műtétnél elaltatnak.
Ott sincs se kép ,se hang,csak ott felébredsz jó esetben.
Mielőtt Déri János újságíró fiatalon tüdőrákban elhunyt volna azt mondta, a túlvilágról is írni fog nekünk amennyiben módjában áll.
Ha valaki jelet adhatott volna már a túloldalról, ő biztos hogy megtette volna. Tehát sosem tudjuk meg van-e odaát.
"Sem nem hiszem ,sem nem tagadom az ember halhatatlanságát.Nem látok okot ,hogy higgyem ,de más oldalról nincs módom megcáfolni sem."
Huxley
Az ateistáknak is van hitük (a hit nem csak vallási fogalom), csak nem a túlvilági életben és a vallási mesékben hisznek.
Köszi, jól megvagyok a saját világképemmel, nem estem szét idegileg amiatt, hogy halálom után "újrahasznosít" a természet.
En kifejezetten hiszem. Szerintem minden eloleny csak egy biologikai csomo. Egy darabig el, aztan meghal. Egyszeruen ott vege.
A Szuletett felesegek egy jo sorozat, de a kepzelet szulemenye.
További ajánlott fórumok:
- Nem is tudom elképzelni, hogy egy férfi takarít, mosogat....
- Mi vár minket a halál után?/ halál utáni élet..../
- Nem tudom magam elképzelni...
- Ezt a ruhát, milyen stílusú és színű cipővel tudnátok elképzelni?
- Létezik olyan,hogy ha a feleség aki öregségi nyugdíjas volt meghalt és a férj a haláleset utáni hónap nyugdíját igényelheti?
- Halál utáni munkahelyi kiléptetéskor is ki kell adnia a munkáltatónak a papírokat?