Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mondanál nekem valami jó filmet? fórum

Mondanál nekem valami jó filmet? (beszélgetés)

22. BV2
márc. 7. 20:57
Végső állomás
márc. 7. 02:12
DIRTY GRANDPA/piszkos nagyapa/
márc. 5. 23:29
the notebook
19. gigi>
márc. 5. 09:56
Ghost
márc. 5. 07:46
the vow/nagyon szep es klassz film/.
márc. 4. 23:17
only you.csak te/
márc. 3. 12:21

A sakál napja

[link]

márc. 3. 09:57

Nehéz jó filmet ajánlani, hiszen mindenkinek más a jó. Ráadásul az is fontos kérdés, hogy milyen szempontból jó?

Az eddig felsorolt filmek közül, bár van több, amit megnéztem és tetszett, de nem azt mondom rá, hogy jó film.

Nekem ezek egyszer nézős kategóriák. Volt ami tetszett ezek közül, de az biztos, hogy nem ülnék le még egyszer megnézni, mert nyomasztó pl.

Igen, jó volt a Csillagok között és a halásoron is vagy a Remény rabjai is, de pont elég volt egyszer, és nem mondom egyikre sem, hogy de jó film volt.

Egyedül a Női szervekre mondom, hogy jó, mert azon jól szórakoztam és többször is láttam már.

Bizonyos témájú filmeket egyáltalán nem nézek meg, pl. az ókori témájú filmeket, mint a Trója, Gladiátor, Ben Húr, stb. Utálom a kábítószerese filmeket, a tolvajos filmeket is (Szemfényvesztés, ocean's 11, stb).

Hol néznél jó filmet? A TV-ben? Netflix? Vagy hol?

márc. 3. 09:23
Vatel, Kill Bill 1-2,
13. csiga4dada (válaszként erre: 1. - Fegyver)
márc. 3. 07:48
Halálsoron
12. Nénje
márc. 3. 05:37
Női szervek,Futni mentem.
11. kaktusz (válaszként erre: 1. - Fegyver)
márc. 2. 23:55
Frank Oz filmek 🙂👍
10. Shya (válaszként erre: 8. - Archer84)
márc. 2. 21:39

Csillagok között, Kingsman filmek is nagyon jóóók... Taron Egertonnal az Eddie, a sas is nagy kedvenc, a Rocketman meg tervben van, h megnézzem.

FI-hez még eszembe jutott a Széttörve, ill bármi, amit Martin Scorsese rendezett

az Amélie csodálatos élete is, de azt hiszem, azt már úgyis mindenki ismeri

én jó vígjátékokat találok nehezen, az amerikai filmek többsége nem az én világom humor szempontjából

márc. 2. 19:24

Valami jó film.

😀

márc. 2. 17:51
Csillagok között, Mr. Nobody, Zsivány Egyes, Gladiátor, Nyugaton a helyzet változatlan, 1917, Kingsman filmek
7. Shya
márc. 2. 17:48

thriller; Legbelső félelem, Lány a vonaton, Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány

romi; A víz érintése, BÚÉK

dráma; Színes fátyol

életrajzi; Nagy szemek

vígjáték-krimi; Harlemi éjszakák

márc. 2. 17:09
Régiek, de ál/arc, bronxi mese, tégla
márc. 2. 16:58
A remény rabjai
márc. 2. 16:57
A rettenthetetlen
3. Enissa (válaszként erre: 1. - Fegyver)
márc. 2. 16:56
Milyen témában keresed a filmet?
márc. 2. 16:46
A gyilkos járat
márc. 2. 16:42
Mondanál nekem valami jó filmet?

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook