Mondanál nekem valami jó filmet? (beszélgetés)
Nehéz jó filmet ajánlani, hiszen mindenkinek más a jó. Ráadásul az is fontos kérdés, hogy milyen szempontból jó?
Az eddig felsorolt filmek közül, bár van több, amit megnéztem és tetszett, de nem azt mondom rá, hogy jó film.
Nekem ezek egyszer nézős kategóriák. Volt ami tetszett ezek közül, de az biztos, hogy nem ülnék le még egyszer megnézni, mert nyomasztó pl.
Igen, jó volt a Csillagok között és a halásoron is vagy a Remény rabjai is, de pont elég volt egyszer, és nem mondom egyikre sem, hogy de jó film volt.
Egyedül a Női szervekre mondom, hogy jó, mert azon jól szórakoztam és többször is láttam már.
Bizonyos témájú filmeket egyáltalán nem nézek meg, pl. az ókori témájú filmeket, mint a Trója, Gladiátor, Ben Húr, stb. Utálom a kábítószerese filmeket, a tolvajos filmeket is (Szemfényvesztés, ocean's 11, stb).
Hol néznél jó filmet? A TV-ben? Netflix? Vagy hol?
Csillagok között, Kingsman filmek is nagyon jóóók... Taron Egertonnal az Eddie, a sas is nagy kedvenc, a Rocketman meg tervben van, h megnézzem.
FI-hez még eszembe jutott a Széttörve, ill bármi, amit Martin Scorsese rendezett
az Amélie csodálatos élete is, de azt hiszem, azt már úgyis mindenki ismeri
én jó vígjátékokat találok nehezen, az amerikai filmek többsége nem az én világom humor szempontjából
Valami jó film.
😀
thriller; Legbelső félelem, Lány a vonaton, Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány
romi; A víz érintése, BÚÉK
dráma; Színes fátyol
életrajzi; Nagy szemek
vígjáték-krimi; Harlemi éjszakák