Ezt a ruhát, milyen stílusú és színű cipővel tudnátok elképzelni? (beszélgetés)
Piros balerinacipővel, ha szép, formás a vádlid és vékony a bokád (vagyis elbírja a lapos cipőt ezzel a szoknyhosszal) vagy háncstalpú szandált.
Esetleg mokaszinnal.
Ahogyan a képen is viselik, sportos fehér vászoncipővel. A kék/fehér kombináci mindig egy sportos kombinációnak számított.
De ha elegánsabban szereted el tudok képzelni vele egy kék magassarkút is. A masni nem megbolondítja, hanem elegánssá teszi.
Persze, a ruhákat viselni is tudni kell. Ha olyan a tartásod, járásod akkor inkább a sportos.
rövidszárú fehér converse, esetleg kék
saru
telitalpú szandál
Most aztán jól megfájdítottad a szívemet!
Annyira sajnálom, hogy kifutott termék! Ősidők óta valami ilyenről álmodtam. Szívesen rendeltem volna egyet. :D
Nekem se a stílusom, mert tényleg olyan munkaköpenyes hatása van.
Én sportosra venném, azaz fehér vagy kék tornacipőt vennék fel hozzá, vagy platformos sötétkék vászoncipővel, és levágnám térd fölött érőre.
Fehér, piros vagy sötétkék cipővel, esetleg ezek kombinációja.
Lehet körömcipővel, vászoncipővel, de sportosabb cipővel is jó, attól függ milyen programra húznád.
Nicsak!
Éppen ma nyitott valaki egy fórumot, amelyben a kolléganője anyagi helyzetét firtatta, és azon csodálkozott, hogy a fenébe tud ilyen márkás ruhákat venni magának. Láss csodát! Pont ezt a márkát (is) említette.
Jaj, sajnálom, nekem sincs ötletem, hogy milyen topánkát vegyél hozzá. A te ízlésed nyilván jobb, mint az enyém.
Hiába olcsó, ha ingyen sem venném fel még mosogatni sem.
Borzalmas.
Most olcsó.
Mondjuk egy bizonyos szint felett nem szabad akciós göncöt venni ;)
60ezer ezért a rongyért??
Te tudod...
Fehér vászoncipő, hogy válaszoljak is.
Egyetértek.
Rózsaszín pomponossal.
Nagyon régóta szemezek egy ilyen ruhával, amit meg is rendeltem, viszont én hétköznap szeretném hordani, de ötletem sincs, hogy milyen lábbelivel.
További ajánlott fórumok:
- Nem is tudom elképzelni, hogy egy férfi takarít, mosogat....
- Nem tudom magam elképzelni...
- Petra névhez milyen vezetéknevet tudtok elképzelni? (képzelt történethez kell)
- Zakariás, illetve a Bálint névhez milyen vezetéknevet tudnátok elképzelni?
- Hogy kell ezt elképzelni, szerintetek miből fog ez állni?
- Milyen stílusú, ruhát adjak 9 éves vagány kislányra, egy esküvőre?