Rendeltem SuperShock Max szempillaspirált, azt mondták, ez nagyon jó. Feltettem a szempillámra és összeragadt. Valamit rosszul csináltam? (tudásbázis kérdés)
Én csak a super shock spirált használom, mert szép, hosszúak és ívesek tőle a pilláim. Ráadásul ezen kívül a legtöbb más spirál irritálja a szemem, legyen az bármilyen neves márka.
Kozmetikusként mondom, sok a jó spirál, csak mindegyiket máshogy kell használni. Szépen, lassan, odafigyelve. Elmondani nehéz, de tényleg a technikán van a lényeg. Ezek a gumi, rövid sörték nagyon jók, mert tényleg nem ragadnak össze a pillák. Elvileg... Ettől még ki lehet fogni hibás szériát. Próbáld meg a felesleges festéket lehúzni róla, mielőtt festeni kezded a pilláid. valamint lassan vidd fel és jó ötlet egy kifogyott spirált kimosni, megszárítani a keféjét és azzal szétválaszthatod az összeragadt pillákat, leszedheted száradás előtt a felesleges festéket.
Dolgoztam az avonnál 3,5 évet (nem tanácsadónőként, hanem a cég egyik ügyfélszolgálatán). A lengyel gyár nem olyan jó, mint a német volt, de a termékek azért még mindig jók. Nagy előnye az avonnak, hogy visszaadhatod a terméket, ha nem jó számodra, persze ebből sajnos sokan sportot űznek. Volt, aki megrendelte a rúzst, kent a kezére egy csíkot és már küldte is vissza, pedig nálunk megnézhette, kipróbálhatta a termékeket rendelés előtt. A visszaküldött dolgok az égetőbe mennek, szóval csak ésszel visszáruzzatok!!!
Nekem pont ilyenem van (ez a kék, ugye?).
Pont az az előnye, hogy egyáltalán nem ragasztja össze a szempilláimat. Bár közben ráakadtam az essence i love extreme spiráljára, ami ezerszer jobb, szóval ezt nem nagyon használom..de a lényeg, hogy nekem absz nem ragasztja össze.
Neem nem ilyenem van, így ez ügyben nyilatkozni nem tudok.
De ha nem vagy vele megelégedve, akkor vissza kell adni a tanácsadódnak és vagy kicserélik, vagy visszakapod az árát.
Lényeg, hogy megreklamálhatod...
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb szempillaspirál?
- Miért nem vízálló a vízálló szempillaspirál?
- Miért nem tudjuk mi nők csukott szájjal kifesteni a szempillánkat?
- Szemöldök és szempilla festés otthon!
- Járt már valaki közületek úgy, hogy a 3D szempillát nem bírta a szeme? Csúnyán bedagadt, és kivörösödött.Lehet ez ellen tenni valamit?
- Milyen spirált ajánlotok, hogy jó hosszú legyen és dús a szempillám?