Milyen spirált ajánlotok, hogy jó hosszú legyen és dús a szempillám? (beszélgetés)
szia! Nekem is hasonlóak sajnos:-(
De megjegyzem magamnak a zöld Maybelline-t. ez nem csomósodik?
en Avon super shock-ot hasznalok,es tenyleg szuper:)
igaz,hosszu,ivelt,dus szempillaim vannak...
Arra szerintem ez a Maybellint pont jó lenne, mert nem kenődik, és dúsít.
De én amúgy a göndörítő hatást csak a szp.bodorítóval tudom elérni... nekem még egy sima sz.p.spirál sosem bodorította be csak úgy, magától. :)
sziasztok.
én nem nagyon szeretem kenni a szempillámat de csak abból az okból hogy elég rossz a szemem és amikor rajtam van a szemüveg úgy nem tudom amikor viszont leveszem akkor meg homályosan látok.és sokszor belenyulok a szemembe mert nem látom rendesen..Tudom hogy hülyén hangzik így de ez van:-(
Olyan spirált keresek amivel elég ha egyszer átkenem és mégis dúsít mert amúgy elég ritka és kissé világosak is..na meg ne csomósodjon..
Pedig nem gáz egyáltalán. :) Mondjuk, én idestova 16 éves korom óta használom...szóval, nem tegnap óta (mert hogy 30 vagyok :D ), én már megszoktam.
De van olyan barátnőm, aki nem bírja, mert egyszerűen nem bírja, ha a szeménél matat egy ilyen dolog. :)
az nekem félelmetes:D
anyósomnál láttam.
Tényleg, szempillabodorítót próbáltad már? :)
Az hihetetlen, mennyit tud dobni rajta.
Én is így kenem! :) Meg úgymond "rápislogok" festéskor.
De én használok szempillabodorítót is amúgy :) Tudod, ami úgy néz ki, mint az egyik nőgyógyászati eszköz :D :D
nekem hosszú-de ahogy öregszem:) egyre színtelenebb és nem pöndörödik úgy felfelé.
az se mindegy hogy keni az ember-én felemelem a fejem-mintha a plafont szeretném nézni de a szememmel lefelé nézek.szóval nincs tágra nyitva a szemhéjam és így amennyire lehet felfelé tolom a szempillámat-így nem érek hozzá a szemhéjamhoz nem kenem össze és jó ívet is csinálok.
Igen, az is nagyon jó.
Én is úgy csinálom, hogy három-négyszer átkenem. De nekem alapból szerencsére hosszú és dús, úgyhogy ezzel nincs gondom :) (ritka dolog :D )
További ajánlott fórumok:
- Milyen szempillaspirált tudtok ajánlani, amitől tényleg szép, dús lesz a szempillám?
- Lányok ti milyen szempillaspirált használtok?
- Jó minőségű szempillaspirált keresek elfogadható áron. Te melyiket ajánlanád?
- Milyen szempillaspirált vegyek?
- Melyik vízálló szempillaspirált érdemes megvenni?
- Rövid és ritka szempillákhoz milyen szempillaspirált ajánlanál? (tapasztalatból)