Ropogós csirkesaláta recept
A Ropogós csirkesaláta hozzávalói:50 dkg kígyóuborka
30 dkg csirkemellfilé
20 dkg paradicsom
fél csokor póréhagyma
jégsaláta
olívaolaj
2-3 evőkanál citromlé
só
őrölt bors
2 csokor petrezselyem
A Ropogós csirkesaláta elkészítési módja:
Az uborkát meghámozzuk, hosszában ketté vágjuk, majd felszeleteljük fél centis darabokra. A paradicsomot negyedekbe vágjuk, a pórét karikára, a salátalevelet összetépkedjük. Olajon megpirítjuk a besózott, borsozott, csíkokra vágott csirkét. A citromlevet kevés olajjal és az összevágott petrezselyemzölddel összekeverjük. Összekeverjük a zöldségeket a dresszinggel, majd a tetejére tesszük a sült csirkét. Megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel,majd tálaljuk.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2015. szept. 22. 14:49
A ropogós csirkesaláta elkészítési módja és hozzávalói.