Róka farok recept
A Róka farok hozzávalói:5 tojás,
15 dkg margarin,
30 dkg porcukor,
1 pohár tejföl,
25 dkg liszt,
1 sütőpor,
1 vaníliás cukor,
kakaó,
1 puncs ízű pudingpor,
A Róka farok elkészítési módja:
Elkészítése: Az 5 tojás sárgáját margarinnal és a porcukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a tejfölt, a lisztet, a sütőport és az 5 tojás felvert fehérjét. Három részre osztjuk az egyikbe vaníliás cukrot, a másikba kakaót és a harmadik részébe a pudingport tesszük. Két kivajazott, lisztezett őzgerinc formába rétegezzük (kakaós-vaníliás-puncsos). Ez szépen összekeveredik és nagyon finom!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Rumino, 2007. aug. 10. 11:08
A róka farok elkészítési módja és hozzávalói.