Milyen Robotporszívót érdemes választanom? (beszélgetős fórum)
Köszönöm a hozzászólásokat! Döntöttem!
Egy akkus rúd porszívót vettem, elektrolux márkát. Igaz, 120 ezer volt, de valami csúcs. Azóta a hagyományost elő sem veszem. Kivehető morzsa porszívója van, a kefében elvágja a hajakat, a cica szőrt, így nem kell tisztogatni.
Egyszóval, szuper!!! 🥰
Akkor ezek szerint jóval szemezek😂
Amúgy Xiaomitól bármilyen terméket meg szabad venni
Igen. Azt írtad le.
Tapasztalata annak lehet, akinek már több fajta volt. Hogy nekem van, és bevált, az csak egy dolog. Nem tudhatom, a másik márka hasonló gépe milyen. Mert azt nem próbáltam.
Szövegértési problémád van?
A fórumindító is önállóan fog dönteni, de kíváncsi mások tapasztalatára.
Te leírod, hogy nem értesz a témához, de azért hozzászólsz.
Én viszont a saját tapasztalataimat írtam le, azzal a típusú géppel kapcsolatban, ami nekem van.
Nálam a mások véleménye csak az elején érdekes, annak eldöntésekor, hogy kell-e nekem az adott dolog, vagy nem.
Ha meg érdekel, akkor meg én választok és döntök. Teljesen önállóan. Felnőtt, döntésképes állampolgár vagyok.
Szerintem tapasztalatokra kíváncsi.
Én is nézelődtem a neten, de kikértem azok véleményét, akiknek van/volt a környezetemben.
Nekem I robot 606 van. Ez egy alap modell, de a célnak tökéletesen megfelel. Nem lehet előre programozni, csak elindítom és kész. Kb. 60 nm-t tud egyszerre kitakarítani. Nekünk ennél nagyobb a lakásunk (90 nm). Az egyik nagyobb szobába külön szoktam betenni, illetve a fürdőszobába nem megy be (magasabb a küszöb.
A szőnyegeknél viszont a hosszú szálúakra nem alkalmas, mert feltekeredhet rá.
Nem értek a témához, de én hasonló beszerzés előtt belevetem magam a neten található tudnivalókba, kikeresem a számomra fontos szempontokat, és már akkor azok alapján keresek tovább, az árakat is figyelve.
Nem mellékes a kinézet sem.
Tényleg képes lennél mások szempontjai szerint dönteni?
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni robotporszívó vásárlás előtt.
A lakásom 65 m2, küszöbök nincsenek csak kb 0,5 cm-ek, amik elválasztják a helységeket, de van 3 kisebb shoppy szőnyeg. Nem kell, hogy felmosson, hisz a laminál padlót mással mosom, mint a taposókat. A laminált barnás-szürke, a taposó barna és drapp. Napi használatra kellene, mivel van egy cicám,meg szőke hajam, na meg a szöszmöszök...☺️ Eddig heti egy porszívózással oldottam meg és napi partfisozással. Ugy gondolom, megérdemelnék egy könnyítést, de nem tudok választani. 100 ezer körül szánnék rá.
További ajánlott fórumok:
- Milyen idegennyelvet érdemes választanom?
- Milyen szakmát lenne érdemes a felsoroltak közül választani?
- Milyen párnát érdemes választani?
- Sötétkék öltönyhöz milyen színű inget, illetve nyakkendőt érdemes választani?
- A festéshez használt hengerekkel kapcsolatban mit érdemes tudni? Melyik fajtát érdemes választani? És milyen anyagból?
- Sziasztok! segítsetek, milyen szakmát érdemes választani mostanában? pl.: asztalos, informatikus, gépészt, stb ...