Szia! Nekem görcsöl a hasam naponta többször, már megyek megnézni hogy megjött-e de semmi. Két tesztem is negatív, ha lenne baba már kimutatta volna. Nem tudom mi lehet, a fiam vasárnap lett 4 hónapos. Ilyen nehezen állnának vissza a piros napok?!
Teszteltél azóta? Én is ugyanebben a szituban vagyok, ma megyek nőgyógyászhoz, hogy kiderüljön mi a helyzet... Nagyon izgulok, most nagyon nem akarok kis tesót!!! :(
Szerintem az emberiség fele így keletkezett. Negyede meg menstruáció alatt. Ezek annyira bizonytalan dolgok, hogy felnőtt emberben fel se merüljön ezekben bízni..
Nekem mind a 2 barátnőm így lett várandós. Nem is tudták sokáig, hogy babát várnak, mert ugye a mozgást nem érezték azonnal, így 3-4 hónapos kismamák voltak amikor kiderült:)
Igen. :) 10 hónapos múlt a nagy, amikor összehoztuk a kicsit, és még éjjel is szopizott akkor. Momdjuk a nagy 5 hónapos kora óta rendszeresen megvolt a menstruációm. És mikor a pocaklakó beköltözött, akkor sem hagyta abba a szopit. Szülés előtt 1 héttel szopott utoljára.