Reggilla -Napraforgo csíra csirkehússal recept
A Reggilla -Napraforgo csíra csirkehússal hozzávalói:Hozzavalok:
Csirke szarny vagy comb
pici olaj
1-hagyma (kockara vagva)
1-paradicsom (kockara vagva)
1-kiskanal paradicsom pure is johet meg
darabos so(en azt hasznalok)
csipetnyi fekete bors es
pirospaprika
2-3 kotes csira
A Reggilla -Napraforgo csíra csirkehússal elkészítési módja:
Eloszor is megtisztitom a csirat, lecsipkedem kb. olyan 2 cm-re es egy talban megmosom tobbszor is. Elokeszitem a hust is megmosom, megvagom, most jon egy kis olaj a kuktaban aztan ra a kockara vagott hagyma, par percig hagyom, de nem egetem meg csak kicsit megdinsztelem utana radobom a hust. Egyutt piritom amig a hus meg nem feheredik es kozben kavarom, hogy ne kapjon oda aztan megszorom pirospaprikaval, feketeborssal, soval osszekavarom es most meg teszek ra egy kis paradicsompuret is. Felontom egy kis vizzel aztan beleteszem a tisztara mosott, elokeszitett Napraforgo csirat. A viz nem lepi el a csirat, a hust csak, vagy meg azt sem, mert a kuktaban hamar megfo a hus, a csira meg percek alatt kesz. Ez valami olyasmi mintha leves lenne, de nincs annyi viz rajta inkabb suru. Anyosom regi hagyomanyos foztje, ok nagyon szeretik de amiota foztem en is, nalunk is nagyon izlik es bekerult a fo menuk koze. Az egeszet csak nagyon keves ideig fozom, kb negyed orat a kuktaban.
Regi arab etel.
Jo etvagyat.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: 0479c9ea94, 2010. dec. 14. 19:55
A reggilla -napraforgo csíra csirkehússal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.