Tejszines gombas spagetti A'la Emilia. recept
A Tejszines gombas spagetti A'la Emilia. hozzávalói:400 g csirke
400 g reszelt Mozzarella
400 g dobozos vagot gomba
250 ml tejszin
1 fej kozepes hagyma
2 gerezd fokhagyma
2 kanal paradicsom pure
olaj
so
fekete bors
csipetnyi piros arany
egy fel csomag vekony spagetti
A Tejszines gombas spagetti A'la Emilia. elkészítési módja:
Odateszem a csirket fonni sos vizbe aztan elokeszitem addig a tobbi hozzavalot is. Felteszem a vizet fonni a spagettinek teszek bele sot es egy kis olajat. Ha kesz a csirke leszedem a boret aprora megvagom aztan a hagymaval fokhagymaval megpirittom egy kis olajon./Vigyazzat epp csak egy nagyon keves olaj kell a Teflon tepsibe es vigyazzni kel folyton kavarni ,hogy ne kapjon oda.Megszortam piros aranyal soval fekete borsal./folyamatosan kavargatam nem elfelejteni.Bele ontottem a szeletelt vagot gombat/amit elozoleg leszurtem igy nincs semi folyadek rajta/ es meg par percig egyutt piritottam oket aztan a tejszint es ujra megkavartam tettem meg kett nagy kanal paradicsom puret.Par percig igy ossze foztem lassu tuzon vegul bele tettem a reszelt mozzarellat.Leszurtem a spagetitt es megegyszer jol ossze kavartam a sajtal egyutt.Talalaskor a spagetti tettejere tettem a sajtos gomba martast es friss salatat vagtam melle.Biztos savanyu uborkaval is finom de nekem most nem volt itthon .
4 szemely reszere szol a recept.
Jo etvagyat.
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: 0479c9ea94, 2010. júl. 12. 20:43
A tejszines gombas spagetti a'la emilia. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.