Hideg túrógaluska málnaszósszal /Gyors/ recept


0,5kg dobozos túró 2 doboz habtejszín 4 db lapzselatin ízlés szerint cukor v.édesítőszer 1 citrom leve,reszelt héja A szószhoz:0,25kg málna v.bármilyen bogyós gyüm
ízlés szerint cukor v.édesítőszer
A Hideg túrógaluska málnaszósszal /Gyors/ elkészítési módja:
A túrót,cukrot,citr.lé,héj kikeverjük.A tejszínt felverjük.A zselatint a leírása alapján elkészítjük,egy kis túróval elkeverjük majd a többi túróhoz keverjük.Óvatosan hozzáadjuk a tejszínhabot.Hűtőbe rakjuk 2órát.Kanállal galuskákat formálunk a tányérokra és a pürésített málnából szószt öntünk köré v. alá.Ha vendégek vannak,díszíthetjük mentalevéllel és barackszeletekkel a tányért.Nagyon mutatós és gyorsan kész.
Ha édesítővel készítjük,UPDATE 1-es lesz a desszertünk és ugyan olyan finom lesz!Nyáron imádjuk a párommal !
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: kunkó, 2008. aug. 24. 16:26
A hideg túrógaluska málnaszósszal /gyors/ elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.