Spenótos-Parmezános Gnocchi recept
A Spenótos-Parmezános Gnocchi hozzávalói:1csomag Gnocchi 30dkg spenót 1főzőtejszín 2gerezd fokhagyma 1kis zacskó parmezán/ha nincs friss!/ szerecsendió,fehér bors,só 1ek.szódabikarbóna
A Spenótos-Parmezános Gnocchi elkészítési módja:
A spenótot apróra vágjuk,a felforrt szódabikarbónás vízbe öntjük.Pár percet forraljuk.Leszűrjük,forró olívaolajba tesszük,majd rányomjuk a fokhagymákat.Pár percet pároljuk,majd ráöntjük a tejszínt,összeforraljuk.Most beleszórjuk a parmezánt,fűszerezzük,még egyszer forrjon össze és már kész is.A gnocchit pár percig felfőzzük,szűrjük és tálalható is ez a remek olasz tészta.
Finom és gyors főétel.Ez az adag 2főre jön ki!
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: kunkó, 2008. aug. 20. 13:33
A spenótos-parmezános gnocchi elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.