Mogyorós halszeletek recept
30 perc
A Mogyorós halszeletek hozzávalói:
Tengeri halfilé(a lényeg, hogy szálkamentes legyen)
1csg.sós mogyoró,
zsemlemorzsa,
tojás,
liszt,
olaj,
2gerezd fokhagyma,
apróra vágott petrezselyemzöld,
izlés szerint só, bors.
A Mogyorós halszeletek elkészítési módja:
A halat megsózzuk,és félretesszük. A mogyorót diódarálón ledaráljuk,majd hozzákeverjük a zsemlemorzsához (1rész morzsa, 2 rész mogyoró ) beletesszük a zúzott fokhagymát és a petrezselymet, valamit a borsot. Utána lisztbe tojásba,majd a mogyorós morzsába forgatjuk a halat, és bő forró olajban kisütjük. Majonézes,vagy törtburgonya illik hozzá.
A panírt jól rá kell nyomni a halra.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: berta.magdolna, 2007. márc. 17. 20:09
A mogyorós halszeletek elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.