Émi joghurtos finomsága recept
Szénhidrátszegény
Zsírszegény
Az Émi joghurtos finomsága hozzávalói:
8tojás/külön a fehérje és a sárgája/ 16dkg glukonon 16dkg update1-es liszt 2 pohár joghurt 2 kicsi habtejszín 9 lap zselatin 50dkg málna v
eper ízlés szerint bármilyen és bármennyi édesítőszer
Az Émi joghurtos finomsága elkészítési módja:
az első 3 hozzávalóból bármilyen formályú piskótát sütünk 180fokon,kb40percig.A sütőt nem szabad csak a vége felé kinyitni.Ha kihűlt,megtöltjük a következő módon.A málnát lemixeljük,összekeverjük a joghurtokkal/0,5dl-t tegyünk félre a zselatinhoz/édesítjük ki hogy akarja,végül óvatosan keverjük bele a felvert tejszínhabot.A zselatint elkészítjük a leírása szerint,majd a maradék joghurtba lassan belekeverjük.A legvégén a málnás joghurtba vegyítjük óvatosan.Már csak meg kell töltenünk a tésztát,pl.2rétegben.A hűtőbe rakjuk és másnap fogyasztható ez az isteni nyári finomság.
Ezt minden fogyozó és cukorbeteg bátran fogyaszthatja.
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: 560fc59b3b, 2008. aug. 15. 23:21
Az Émi joghurtos finomsága elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.