Reflux tünetek (beszélgetés)
Bocsánat nehezen találtam ide vissza, tényleg nem szoktam használni ezt a felületet.. Hát igazából nekem a tüneteim folyamatosan fennállnak, alig eszek valamit 64 ről, 50kg ra fogytam, folyamatosan torok összeszorulás, gyomorégés, éhes vagyok és étvágytalan egyszerre, nehézlégzés, égő érzet a nyelőcsövembe, feszít mintha tele lenne valamivel, hasi diszkomfort. cukrosat egyáltalán nem eszek, hiába a diéta nem akar elmúlni. Vashiányom is van eleve, de valanit tennem kell, Most volt egy téves normix kúrám is úgy érzem az fokozta a tüneteket és beleragadtam, most már fél éve tart ez az egész,azt mondják rá is panikolok a tünetetimre, de nem tudom szerintem pl a nehézlégzés érzet eléggé ijesztő és nem szeretnék életem végéig így maradni hogy így érzem magam és nem tudok enni ..
Volt igen gyomortükrözésem is, ott annyit mondtak hogy nyitva a gyomorszáj és refluxom van (laza cardia)
Mit jelent az h tulzoak a tuneteid?
Hogyan etkezel?
Nem mondtak alapveto tanacsokat?
Pl h fogyj vmennyit, ne fogyasssz tejet; kavet, teat, fuszereset foleg este.
Nekem pedig attól van, ha lefekvés előtt fűszeres valamit eszek. Az (első)-gyerekkoromban azt láttam a felnőttektől, h vízbe tettek egy kis ecetet, bele a szódabikarbónát, megkeverték, habzott, és gyorsan megitták.
Kipróáltam ecet nélkül, és szerintem az nem is kell bele. Nekem nagyon ritkán fordul elő.
További ajánlott fórumok:
- Tej allergia: receptek, tünetek, megoldások
- Terhességi tünetek pszichésen?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- Lehetséges, hogy egy autista gyermeken csak az óvodában jelentkeznek a tünetek?
- Fogamzásgátló abbahagyása utáni tünetek
- Hogyan lehet csökkenteni a pcos tüneteket (szőrösödés, hajhullás, hízás...)?