Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Rántott patisszon recept

Rántott patisszon recept

A Rántott patisszon hozzávalói:
1 nagyobb patisszon

a panírozáshoz liszt, tojás (nekem 3 db kellett), zsemlemorzsa
a sütéshez napraforgóolaj


Rántott patisszon 1.Rántott patisszon 2.Rántott patisszon 3.


A Rántott patisszon elkészítési módja:
A meghámozott csillagtököt kb. 1 cm vastag szeletekre vágjuk, besózzuk, és fél órát állni hagyjuk, majd lecsepegtetjük, így a víz egy része távozik a tökből. A szeleteket hagyományos módon panírozzuk (li-to-mo) és forró olajban aranybarnára sütjük minden oldalukat.

Frissen az igazi. Mi ez alkalommal tartármártással ettük.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A rántott patisszon elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook