Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Rántott hús parmezános morzsában recept

Rántott hús parmezános morzsában recept

A Rántott hús parmezános morzsában hozzávalói:
4 személyre:

8 szelet karajszelet (egyenként 10 dkg-os)
15 dkg zsemlemorzsa
5 dkg reszelt parmezán
liszt
2 tojás
tengeri só
olaj a sütéshez


A Rántott hús parmezános morzsában elkészítési módja:
A hússzeletek mindkét oldalát besózzuk. A zsemlemorzsát összekeverjük a reszelt parmezánnal. A húst hagyományos módon panírozzuk, először lisztbe, majd felvert tojásba, legvégül a parmezános morzsába forgatjuk. Forró olajban ropogósra sütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A rántott hús parmezános morzsában elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook