Rántott zeller sajtos bundában recept
A Rántott zeller sajtos bundában hozzávalói:5 személyre:
2 db zeller gumó
só
A panírozáshoz:
20 dkg teljes kiőrlésű liszt
4 db tojás
30 dkg teljes kiőrlésű zsemlemorzsa
5 dkg reszelt parmezán sajt
A sütéshez:
étolaj
A fűszerek:
só
ételízesítő
őrölt fehér bors
A Rántott zeller sajtos bundában elkészítési módja:
A zellert alaposan megmossuk,sós vízben egészben megfőzzük. Elkészítés: A zellert meghámozzuk,karikákra vágjuk. Befűszerezzük, ételízesítővel, sóval,,borssal. Hagyjuk állni pár percet majd a teljes kiőrlésű lisztbe, felvert tojásba és a reszelt parmezán sajttal elkevert teljes kiőrlésű zsemlemorzsába forgatjuk. Bő olajban kisütjük. Tetszőleges körettel és mártással /sajtmártás,tartár/tálaljuk. Én rizi-bizit és joghurtos salátát készítettem mellé!! Jó étvágyat kívánok hozzá!
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: bd8f0b56fe, 2013. okt. 13. 07:18
A rántott zeller sajtos bundában elkészítési módja és hozzávalói.