Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Rántott zeller sajtos bundában recept

Rántott zeller sajtos bundában recept

A Rántott zeller sajtos bundában hozzávalói:
5 személyre:

2 db zeller gumó


A panírozáshoz:

20 dkg teljes kiőrlésű liszt
4 db tojás
30 dkg teljes kiőrlésű zsemlemorzsa
5 dkg reszelt parmezán sajt

A sütéshez:

étolaj

A fűszerek:


ételízesítő
őrölt fehér bors


A Rántott zeller sajtos bundában elkészítési módja:
A zellert alaposan megmossuk,sós vízben egészben megfőzzük. Elkészítés: A zellert meghámozzuk,karikákra vágjuk. Befűszerezzük, ételízesítővel, sóval,,borssal. Hagyjuk állni pár percet majd a teljes kiőrlésű lisztbe, felvert tojásba és a reszelt parmezán sajttal elkevert teljes kiőrlésű zsemlemorzsába forgatjuk. Bő olajban kisütjük. Tetszőleges körettel és mártással /sajtmártás,tartár/tálaljuk. Én rizi-bizit és joghurtos salátát készítettem mellé!! Jó étvágyat kívánok hozzá!


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A rántott zeller sajtos bundában elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook