Rántott sajt majonézzel recept
![Elkészítési idő](http://static.hoxa.hu/pic/oraikon.png)
![Kalória](http://static.hoxa.hu/pic/kaloriaikon.png)
![Zsírtartalom](http://static.hoxa.hu/pic/zsirikon.png)
![Szénhidráttartalom](http://static.hoxa.hu/pic/szenhidratikon.png)
![](http://static.hoxa.hu/pic/recept-foto.jpg)
40dkg ementáli,
3db tojás,
10dkg teljes kiörlésű liszt,
5dkg zsemlemorzsa,
15dkg vaj,
só
A Rántott sajt majonézzel elkészítési módja:
Teljes kiőrlésű listbe, tojásba, zsemlemorzsába panírozzuk, és kisütjük a sajtokat. Elkészülés után őrölt szerecsendióval megszórjuk, és melegen tálaljuk. Majonézt, vagy tartámártás kinálunk hozzá.
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: faa9231604, 2007. jún. 18. 13:51
A rántott sajt majonézzel elkészítési módja és hozzávalói.