Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sajtos húsnyárs recept

Sajtos húsnyárs recept

Elkészítési idő 50 perc

A Sajtos húsnyárs hozzávalói:
4 személyre:

20 dkg kemény sajt (pl. ementáli)
25 dkg sertéshús
15 dkg gomba
8 kisebb fej vöröshagyma
2 db tojás

15 dkg finomliszt
15 dkg zsemlemorzsa
2.5 dl olaj


A Sajtos húsnyárs elkészítési módja:
A sajtot és a húst kockázzuk fel. A megpucolt gombákat és hagymákat vágjuk félbe. Váltogatva minden hozzávalót szúrjunk a nyársakra. A tojást üssük egy tálba, kissé sózzuk meg, majd villával verjük fel. A lisztet tegyük egy másik tálba, egy harmadikba pedig zsemlemorzsát. A nyársakat forgassuk meg először a lisztben, majd a tojásban és végül a morzsában. A serpenyőben felforrósítottt olajon minden oldalukat süssük aranybarnára. Ha elkészültek, tegyük egy papírtörlőre a nyársakat.


Kategória: Húsételek receptjei


A sajtos húsnyárs elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook