Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Rakott savanyú káposzta recept

Rakott savanyú káposzta recept

Elkészítési idő 45 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Rakott savanyú káposzta hozzávalói:
Kb 1kg sav.káp.
Kb.1kg darálthús
Kb.2 maroknyi rizs
1 fej hagyma
2 nagy pohár tejföl

bors
örölt pirospaprika


A Rakott savanyú káposzta elkészítési módja:
A káposztát ledinsztelem.A darálthúsból a szokásos módon pörköltet készítek.Ezek után már csak rétegezni kell a jénaiba.Alulra káposzta bőven meglocsolva tejföllel.Ezt megszorni a "nyers" rizzsel.Erre is tejföl. Rá a pörkölt és a tejföl.Végül a maradék káposzta.Tetejére jó sok tejföl.Be a sütöbe úgy 1 1/2 órára. Isteni étek,ajánlom mindenkinek.

Atkinsesek a rizst hagyják el.


Kategória: Egytálételek receptjei


A rakott savanyú káposzta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook