Rakott savanyú káposzta recept



Kb 1kg sav.káp.
Kb.1kg darálthús
Kb.2 maroknyi rizs
1 fej hagyma
2 nagy pohár tejföl
só
bors
örölt pirospaprika
A Rakott savanyú káposzta elkészítési módja:
A káposztát ledinsztelem.A darálthúsból a szokásos módon pörköltet készítek.Ezek után már csak rétegezni kell a jénaiba.Alulra káposzta bőven meglocsolva tejföllel.Ezt megszorni a "nyers" rizzsel.Erre is tejföl. Rá a pörkölt és a tejföl.Végül a maradék káposzta.Tetejére jó sok tejföl.Be a sütöbe úgy 1 1/2 órára. Isteni étek,ajánlom mindenkinek.
Atkinsesek a rizst hagyják el.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Ivett 1, 2008. márc. 11. 12:51
A rakott savanyú káposzta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.