Rakott sárgarépa, gomba recept

1 kg sárgarépa
25 dkg gomba
1 dl kefir
1 tojás
1 csokor petrezselyem
1 evőkanál finomliszt
1 teáskanál olaj
majoránna
bors
só
A Rakott sárgarépa, gomba elkészítési módja:
A répát és a gombát pucold meg, majd kockázd fel. A répát sós vízben főzd néhány percig, majd szűrd le, és hagyd lecsepegni. Egy pici olajon, fedő alatt párold meg a gombát, és szórd meg az apróra vágott petrezselyemmel. Keverd hozzá a répához, és öntsd egy tűzálló tálba. A tojást a liszttel és a kefirrel keverd habosra, és ízlés szerint fűszerezd sóval, borssal, majoránnával. Locsold rá a gombás sárgarépára, és sütőben süsd körülbelül 20 percig, míg meg nem pirul.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2014. okt. 20. 18:23
A rakott sárgarépa, gomba elkészítési módja és hozzávalói.