Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Svéd gombasaláta Maggi Milánói makaróni porral recept

Svéd gombasaláta Maggi Milánói makaróni porral recept

Elkészítési idő 60 perc

A Svéd gombasaláta Maggi Milánói makaróni porral hozzávalói:
50dkg csiperke gomba
1 fej vöröshagyma
0,3 cent oliva olaj= 3 evőkanál
só+bors(ha van tarkabors finomabb az íze)
3dl víz
2 babérlevél
1mokkás kanál porcukor,(ízlés szerint)citromlé
1 csomag Maggi milánóialap.


A Svéd gombasaláta Maggi Milánói makaróni porral elkészítési módja:
A hagymát megpirítom az olajon hozzá adom a felszeletelt gombát és ízesítem,babérlevéllel citrolével, porcukorral,sóval,borsal,ha kell vegetával.Ha a gomba puha,felöntöm a vízzel hozzáadom a Maggiport és addig fózöm még sűrű nem lesz.

Nem biztos,hogy kell a víz mennyiség,mert a gomgba sok vizet ereszt.A sűrűség és az íz egyénre van bízva.A főzési idő nagyon eltér a fogyasztási időtől! Nálam a főzési idő 1 óra a fogyasztási 10 perc.Jó étvágyat!


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A svéd gombasaláta maggi milánói makaróni porral elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook