Svéd gombasaláta Maggi Milánói makaróni porral recept
60 perc
A Svéd gombasaláta Maggi Milánói makaróni porral hozzávalói:
50dkg csiperke gomba
1 fej vöröshagyma
0,3 cent oliva olaj= 3 evőkanál
só+bors(ha van tarkabors finomabb az íze)
3dl víz
2 babérlevél
1mokkás kanál porcukor,(ízlés szerint)citromlé
1 csomag Maggi milánóialap.
A Svéd gombasaláta Maggi Milánói makaróni porral elkészítési módja:
A hagymát megpirítom az olajon hozzá adom a felszeletelt gombát és ízesítem,babérlevéllel citrolével, porcukorral,sóval,borsal,ha kell vegetával.Ha a gomba puha,felöntöm a vízzel hozzáadom a Maggiport és addig fózöm még sűrű nem lesz.
Nem biztos,hogy kell a víz mennyiség,mert a gomgba sok vizet ereszt.A sűrűség és az íz egyénre van bízva.A főzési idő nagyon eltér a fogyasztási időtől! Nálam a főzési idő 1 óra a fogyasztási 10 perc.Jó étvágyat!
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: macilaci74, 2014. okt. 17. 18:22
A svéd gombasaláta maggi milánói makaróni porral elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.