Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Párolt káposztával töltött sonkatekercs recept

Párolt káposztával töltött sonkatekercs recept

A Párolt káposztával töltött sonkatekercs hozzávalói:
40 dkg savanyú káposzta
1 fej vöröshagyma
25 szelet gépsonka
20 dkg trappista sajt
1 nagy tejföl

bors
1 evőkanál gulyáskrém


A Párolt káposztával töltött sonkatekercs elkészítési módja:
A káposztát a szálasra vágott hagymával sóval borssal és a gulyáskrémmel puhára pároljuk.A sonkák közepére tesszük a párolt káposztát feltekerjük és szorosan egymás mellé helyezzük a tepsiben.Meglocsoljuk egy kevés olajjal. A tetejét befedjük a tejföllel,megszórjuk a reszelt sajttal. Előmelegített sütőben készre sütjük kb 15 perc alatt. Köretként párolt rizst, vagy burgonyapürét adunk hozzá.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A párolt káposztával töltött sonkatekercs elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook