Répás hússal töltött burgonya recept
A Répás hússal töltött burgonya hozzávalói:60 dkg darált csirkemell
5 nagyobb burgonya
10 dkg reszelt sárgarépa
5 dkg kockára vágott hagyma
só
bors
A Répás hússal töltött burgonya elkészítési módja:
A héjában megfőzött burgonyát meghámozzuk,félbevágjuk a közepét kivájjuk. Kevés olajon a hagymát kicsit dinszteljük majd hozzáadjuk a húst és a répát kicsit pirítjuk és kevés vizet hozzáöntve puhára pároljuk.Ha kész hozzáadjuk a kivájt burgonya darabokat,fűszerezzük és jól összekeverjük. Beletöltjük a masszát a burgonyákba és tepsire téve előmelegített sütőben 20 percig sütjük. A tetejét akár reszelt sajttal is megszórhatjuk.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2014. okt. 9. 08:51
A répás hússal töltött burgonya elkészítési módja és hozzávalói.