Pulzus mérő polár óra és öv (beszélgetés)
Több helyen is kaphatsz már Polar órát. Amire érdemes odafigyelni hogy értsenek is hozzá és ne csak el akarják adni. Van egy oldal amit nyugodt szívvel tudok ajánlani ha kell írj PÜ-t.
Egyébként 10-20 ezer között már találsz megfelelőt.
Több helyen is kaphatsz már Polar órát. Amire érdemes odafigyelni hogy értsenek is hozzá és ne csak el akarják adni.Van egy oldal amit nyugodt szívvel tudok ajánlani ha kell írj PÜ-t.
Egyébként 10-20 ezer között már találsz megfelelőt.
Pontosan erre akartam rávilágítani, A Polar pulzusmérők igen pontosan megmondja mennyi az elégetett SAJÁT kalóriád az edzés alatt. Ezérti is hívják OwnCal-nak a Polarék. :o)))
Egyébként egy jó kis spinning maratonon elképzelhető hogy ennyit égettél el. :oP
Helló!
Ha mondjuk 175 cm vagy meg 50 kiló,akkor ez nem valós adat,de ha nagyobb túlsúlyod van,akkor elképzelhető.
Én nem rég vettem egy polar órát,nagyon meg vagyok elégedve vele.
Az enyém 40 perc futásnál csak kétszáz valamennyit mutat. Ez függ sok mindentől, pl a súlytól. Minél kevesebb, annál kevesebb kalóriát éget ugyanannyi mozgás.
1 óra-832 nekem kicsit soknak tűnik
Szijjasztok!
Arra lennék kiváncsi hogy ezek az órák mennyire mutatnak valóságos elégetett kcal adatokat? Ma vettem fel először ilyen órát és övet, mindent beállítottam cm, kg, év, és 1óra zsírégető óra után 832 elégetett kcal-t mutatott. Szerintetek mennyire valóságos adatok ezek?
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Melyik pulzusszám-mérő órát érdemes beszerezni?
- Hol és milyen pulzusmérő órát érdemes venni? Tapasztalatok?
- 1 óra futás után a pulzusmérő órám szerint 3, 2g zsírt égettem. Ez reális? Én egy kicsit keveslem, lehet valamit rosszul csinálok?
- Mi a véleményetek a pulzusmérő óráról?
- Milyen pulzusmérő órát ajánlotok?
- Limitek beállításánál Polar F5 pulzusmérő órában tud valaki segíteni?