Melyik pulzusszám-mérő órát érdemes beszerezni? (tudásbázis)
A1 és A3 Polar órámat jeladóval eladnám!
Alapfunkciót tudnak pulzusmérés (A3-as csipogással is jelez.
Ha valakit érdekel, jelentkezzen!
Én is gondolkozom, hogy venni kellene egyet. A polar órákat egy kicsit drágának találom.
Amúgy szerintetek hasznos dolog a pulzusmérő óra, vagy csak elvonja legalább egy kicsit ez ember figyelmét?
A mutatott értékek (kcal felhasználás és a pulzus) mennyire valósak?
egy személyi edző ismerős is a polar órát ajánlotta. ha nem kimondottan futásra kell, akkor F6, de ha még rászánsz egy kicsit akkor inkább F11
most 34E helyett 25-ért láttam akciókat a neten
Szia!
Ahova én járok spinningre, ott is lehet venni ilyen órát. Ha akarod, rákérdezhetek!
Szia!
Köszönöm, megkaptam. Nem baj, ha itt is itt van. Azt hiszem, még körbenézek, hogy melyik márkát vegyem.
Most van nálam egy polar kölcsön, bejön!!!:))
Hoppá....
ezt priviben kellett vóna'
Szia Melinda!
BSI:
Nyitva tartás:
Hétfőtől péntekig: 10.00-18.00
Szombaton: 10.00-13.00
1138 Budapest (XIII. kerület), Váci út 152.
(M3 Forgách utcai megállójánál, a Váci út Duna felőli oldalán,az ABB székház szomszédságában.)
Érdeklődni a 06 1/ 239 4460 -as vonalas, illetve a 06 20 5253 904 -es mobil telefonszámon lehet.
Üdv:
Mágika
Szia Gabi!
Az én előző (első) ploar órám már több mint 9 éves. Háromszor kellett elemet cseréltetnem, azonkívül semmi baja nem volt eddig.
Pedig használom rendesen: heti 3-4 aerobic, 3-4 futás... Búvárkodáshoz is használom.
Szóval én csak jót tudok írni róla.
Priviben elküldtem a BSI címét.
Üdv:
Mágika
Szia!
Sajna a polárról pont több embertől azt hallottam, hogy 2 év után tönkre megy. Az F6-ot néztem, és végül azt vettem észre, hogy az F4 is elég.
Igen, küldd át léci.
Nagyon köszi!
Sziasztok!
A Polar órák profik! Kb 10 éve használok pulzusmérős órát. Apától most Karácsonyra kaptam újat (F6). Az előző (első) órám is jó még, de Apa szerint új motivációt kaphatok az új órától. :-))
A Timex órákat nem ismerem, azok sokkal olcsóbbak (9-13e Ft).
A BSI-ben lehet kapni, priviben elküldhetem a címet...
Üdv:
Mágika
Helló!
Annyi féle van, ahogy néztem a polarora.hu-n, hogy azért kérdem, melyik jó nekem, ha:
Gyorsgyaloglok, néha kocogok és pulzust szeretnék mérni, kalória felhasználást-ez a minimum és esetleg egy zsírégetés %-ot is és előre betáplálható célokat.
Te használsz ilyet, vagy tudod, nekem melyik modell lenne az elég? nem akarok csilli villit venni, ami mindent tud, az nagyon drága lenne.:)))
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki a Lenkei-féle életerő vitamint? Vannak tapasztalatok? Hol lehet beszerezni?
- Elektromos orrszívó vs. orrszívó-porszívó! Melyik hatásosabb, melyiket érdemes beszerezni? Érveket, ellenérveket várnék.
- Zongorát szeretnék a gyerekeknek, honnan lehetne szerintetek beszerezni?
- Melyik üzletben tudnám beszerezni a Gynex cseppet?
- Strandsátor, hol lehet beszerezni és melyik a legpraktikusabb, legjobb?
- Melyik nagyáruházban érdemes a műfenyőt beszerezni? (barkácsáruház is jöhet)