Elektromos orrszívó vs. orrszívó-porszívó! Melyik hatásosabb, melyiket érdemes beszerezni? Érveket, ellenérveket várnék. (tudásbázis kérdés)
porszívós! :) az a tuti! Egyik lányom fél tőle, mint a tűztől, másik hagyja.... ez leszív rendesen.
A többi max ami épp kicsorogna. De így se fognak levegőt kapni és még arcüreg gyulát is kaphatnak...
Mi is vettünk mindkettőt, de az elemes az tényleg semmit nem ér, halkabb, de nem szív:)
Én lánykám nagyon-nagyon ordít még most is a porszívóstól, de az legalább tényleg kiszedi, ami nem odavaló.
A TESCO babarészlegén is lehet venni porszívós orrszívót. Mi legalább is ott vettük az elsőt, de az üveg volt és sajnos eltörött.
porszívóst használtunk.
bevált, mindent kiszedett.a másikat nem próbáltam mert annyira jó volt a porszívós hogy nem volt rá szükség
Szia!
Én a Brendonban vettem. Szerintem nagyon jó. Lehet, hogy más bababoltokban is van.
sziasztok!
Porszívós Pesztonkát szeretnék venni, de a környékünkön nincsen a gyógyszertárakban. Akiknek van, kérlek, írjátok meg, hogy ti hol szereztétek be. Köszi előre is.
Szia Pancsika 2007,
Van egy Pesztonka elektromos orrszívónk eladó :-)
Írj, ha érdekel és egyeztetünk.
Üdv,
Matyipapa
Nagyon sok minden van amibe nem hallgatok a dokira.
A kicsi fiamnak folyton folyik a nyála és arra is azt mondta hogy van a falunkba olyan gyerek aki már hat éves és még mindig folyik a nyála.Ő ezzel letudta az egészet de én nem.Hamarosan megyünk a fül-orr-gégére,van ott ismerős és megnézik mert csak nem normális dolog szerinte
Andix, már bocs, de hol szerezte a diplomáját a dokitok? Ha nem szívod le a váladékot, olyan szövödményei lehetnek, hogy akár kórházba is kerülhet a gyerek. De minimum a fülfelszúrás. Jól teszed, hogy nem hallgatsz rá!
Ha az én fiam szörcsög, akkor sterimarral oldom, porszívó és utána Nasivin babaorrcsepp (0-1 évesnek) 1-2 nap és elmúlik a nátha. Ja és nem fél a porszívótól, vigyorogva tartja a fejét. Csak az orrcsepnél brümmög kicsit. Az elektromos orrszívó csak azt szívja, ami nem olyan sűrű és abból is csak keveset. Nekem Pesztonka van, de már nem használom egyáltalán.
Sziasztok!
Az én kisfiam 5 hónapos, de már 1 hónaposan is a pórszívósat használtuk. Igaz, hogy hangos és fél tőle, de ha rádobsz a pórszívora egy vastagabb takarót arra a fél percre, nem olyan vészes. Valamint én mindig használom előtte a Sterimárt ami fellazítja a váladékot, így nagyon gyorsan ki lehet szívni.
Persze tudom, de a hangját akkor sem tudod csökkenteni. Nem azt mondtam hogy rossz!!! Én is csak jókat hallok róla.
Én akkor is az elemes elektromosra szavazok!!!
Nekünk is porszívós van,és bevált.Szerencsére ritkán kellett eddig használni,így,elsô használatkor mindig van kis hiszti miatta,de hamar hozzászokik.Odáig még nem jutottunk el,hogy magától kérje,de most már el sem szalad elôle,ha szólok neki,jön,az ölembe ül,és hagyja,hogy kiszívjam az orrát.
Másfajtát mi ki sem próbáltunk,így azokat nem tudom,hogy milyen,de ezt nagyon tudom ajánlani.
A mobilitásról meg annyit,hogy ha beteg a gyerek,és gyakran kell használni,akkor úgyis otthon ülsz vele,és nem sétáltok nagyokat.Ha meg el kell menni dokihoz,vagy ilyesmi,az a kis idô alatt letörlöd az orrát zsebkendôvel.
További ajánlott fórumok:
- Philips Senseo kávéfőzőgépről érvek, ellenérvek?
- Meddig ideàlis babàval otthon maradni, érvek- ellenérvek...
- Albérletben élek, gáz fűtés van és benzines autóm. Költözzek fa fűtésű lakásba és vásárolják olcsó elektromos autót, mert minden drágul?
- Norbi vagy paleolit? Melyik hatásosabb és miért?
- Fülbevaló fiúknak (érvek és ellenérvek)
- Tetoválást akarok ma délután! Érvek, ellenérvek?