Philips Senseo kávéfőzőgépről érvek, ellenérvek? (beszélgetés)
Nekem mindketto volt. En nem mondanam, hogy barmelyik is jobb.
Arban a senseo nagyon jo, es (kulfoldon legalabbis) nagyon nagy a valasztek.
A kapszulas kavek is nagyon finomak, de jobban megterhelik a penztarcat.
Nehéz az összehasonlítás, hiszen a Senseo alacsony nyomással működik, a kapszulás pedig magas nyomással. Ha ízlik a Senseo, kár lenne lecserélni. Olcsóbb is, kapszulát nemigen találsz 100,-Ft alatt.
A választék a Senseo-nál is igen nagy, persze nem a bolti kínálatra gondolok.
Akit érdekel a gávégép az az alábbi e-mail címre küldjön levelet.
tihanyiferenc89@gmail.com
a cafeeduck-kal lehet.
azt az elobb kikapcsolast en nem ajanlom.
akkor mar inkabb ket filter egy cseszebe, es dupla eros a kavet.
Ezt honnan veszed?
Nézem a philips.hu-n az egyes termékekről készített áttekintőket, de egyik sem írja. Egy-két külföldi honlapon lehet csak megtudni a tényleges nyomás adatát. Pl. itt, lenn a brewing alcímnél:
Szia!
El ne hidd!
A Senseo kávépárnás gépek alapból 4,az újabbak 5bar nyomáson mûködnek,ami azt jelenti,hogy egy 3 az 1-ben gyorskávé minõséget kapsz,a lefõzött kávéban!(Ami,mint tudjuk nem is olyan rossz! ;) )
Aki szívkímélõ kávét akar inni nap,mint nap,annak bátran ajánlom a Senseo kávékat és a kávépárnás masinát!
Választékra itt sem lehet panasz,hisz' ahol vettem,majdnem neki mentem a kávépárnahalomnak!
Én Senseo Viva Café Sizzling Orange-ot vettem,épp tegnap!
Ja: ezentúl 44.44 HUF/adag áron kávézom!
Segitséget kérek!
Vettem egy vadi új Senseo HD7853/60 gépet és nem tudom elinditani sehogy sem.
A bekapcsoló körül lassan villog a piros körfény, de azonkivül semmi. Végig olvastam mindent és lépésről lépésre végig próbáltam csinálni mindent - de semmire nem reagál. Hiába nyomom meg egy idő után az 1 és 2 csésze gombot, akkor sem történik semmi. Ki/bekapcsolás sem segit. Várakozás, hátha majd egyszer folyamatosan égne a körfény, de ez nem történik meg. Továbbra is csak lassan villog és egy idó (kb. 30 perc) kikapcsol magaától. Szerintem nem indul meg a felfűtés, mert nem is búg még egy kicsit sem. A tipúst egyébként jól ismerjük, mert ilyen van 2 éve, azzal semmi gond. Igaz sima kivitel, nincs benne tejtartó. Szóval segitséget kérek. Köszönöm!
Nem 15 bar a nyomás, hiszen nem eszpresszó kávéfőző.
Valójában 1,6 bar alatti nyomással működik.
Sziasztok!
Akinek van Senseo kavefozoje, kerem, segitsen... Szeretnek en is venni egyet, de nem egyertelmu, hogy mekkora nyomassal mukodik? Van, ahol 15 bart ir, de nehany honlapon 1,5 bar jelenik meg, ami gyanusan keves. A Philips sajat oldalan nincs rola info. Legyszi olvassatok le a keszulekrol, mert a napokban nem fogok olyan uzletbem jarni, ahol megnezhetnem.
Koszi szepen!
Valaki segítene ?
2éves Philips Senseo párnás kávéfőző nem főzte le a kávét és a fedele nem nyitható fel. Tuti nyomás alatt van és azért nem engedi kinyitni
Valaki tudna segíteni ?
Elolvastam mindent mar,a video szerint csinaltam az egeszet.
Te megnezted a videot amit linkeltem ?
Na feladom !!!
Ket napja ezzel kinlodok,egyszeruen nem megy :(((
pedig a dolognak ez a kulcsa, az biztos.
az utolso otletem, hogy hivd fel oket jovo heten, vagy akar irhatsz nekik levelet is.
En kb. 12 senseo gepet vizkotelenitettem eddig, es mindig mukodott, vagy ha nem, akkor valamit rosszul csinaltam.