Tetoválást akarok ma délután! Érvek, ellenérvek? (beszélgetés)
Sziasztok!
Tudtok nekem Bp-n szalont ajánlani, ahol szépen dolgoznak? Már néztem egy két helyet, de ha lehet olyan helyre mennék, ahol másik jó tapasztalatokat szereztek:)Szeretnék egy tetoválást a csípőmre. előre is köszönöm:)
Legalább tudsz rá még egyet-kettőt aludni!
Ne bánkódj! ;)
Na gyerekek, ennyit a hirtelen elhatározásról.
A tetkós fickónak egy szabad perce sincs, csak jövő héten tud vállalni.
:(((((((((((((((((((
És milyen ábrát szeretnél?
Én hirtelen döntöttem úgy, hogy csináltatok 17 évesen, 3 éve. Nem bántam meg, bár nem látja mindenki...
Most gondolkozok egy újabbon. szeretnék a fülem mögé egy 2 cm-es tulipánt. Az sem lesz túl látható, a hajammal bármikor eltakarhatom.
Már ittam :-)!"azuram" lehet macikávét főzött?
Akkor "tutkeráj" a dolog!
A 80. bejegyzésben azt írja, hogy már megvan a kiválasztott hely! ;)
Téynleg reggel van még nálad! Igyál egy kávét! :))
Már csak tetkós kell szerezned,néz körül neten.
Meg jó bemenni pár helyre, fotókat kérj!abban a stílusban, amit te szeretnél,de adnak tanácsot és tervet is készítenek(rajz).Szóval nem lesz olyan hirtelen a dolog.Ha valami nem tetszik oda ne ülj be, nem ciki keresni másik helyet.Sokat elárul hogy bánnak veled, amikor még csak kérdezni mész be.Meg látod, hogy dolgoznak, árak és a tisztaság-rend is árulkodó.
Szerintem csinálj amit akarsz :)
Gondolt át , vagy ne gondolt át, tetováltass, vagy ne tetováltass :D
Ha sokat gondolkodsz, egy pici tetkó kevés lesz :-) !
Csak magamból indultam ki, tervezem az enyém folytatását, ami kevés és kicsi(3 tenyérnyi)!
a kérdésben az volt: "korai terhesnek ajánlott-e a tetkó".Én úgy értelmeztem ezt a mondatot, hogy a kismama, még kismamaként csináltathat-e tetoválást.Ez elég egyértelmű.
Aki éppen nem kismama, az tetováltasson :-) !
Normális tetováló "elhajtja" a kismamát
és nem csak a gyerek miatt
Mindegy...legyen neked igazad ha ettol jobb napod lesz:))
Szep napot :))))
Pff, nem gondoltam volna h ilyen népszerű lesz a fórum.
Mostantól csak kb óránkért párszor tudok jelentkezni.
Gondolkodom, gondolkodom........
Nem értem, hogy ki mondta, hogy nem tudja kivárni?? Én is azt írtam, hogy bennem van a gondolat. nem azt írtam, hogy nem tudom kivárni. Látod, nem is én forgatom ki a szavakat, hanem te, de nem baj. :)
Nem is az a baj, hogy leírja bárki a véleményét, habár nem is kell véleményt írni, mert már a kérdésre is támadtok. Ez sem baj. Írtam, hogy a gondolataim miatt, rossz anya leszek. Ennyi. :)
Na most mentem.
Ó, jaaaj, ne már!!!
Persze, hogy eszedbe juthat, mellékhatások nélkül nézheted a Miami Ink összes részét! :)) Csak viccelek! :)
Figyelj, majdnem félidős vagy, megbocsátanád magadnak az életben, ha a babádnak bármi baja lenne ez miatt? Szerintem nem. Nézegess ábrákat, tervezgess (legyen nagyobb, mint gondoltad! ;), de ahogy nyilván pl. nem is cigizel várandósságod alatt, mert nem veszélyezteted a gyermekedet, szerintem bírt ki még egy kicsit újabb tetkó nélkül.
Peace...
Na latom csak kiforditsak azt ha vki megmondja a velemenyet...
Mindenki csinaljon tetkot amikor neki tetszik!!!!!!! ,de ha velemenyt ker akkor ne legyen megsertodve ha vki mashogy lassa a dolgokat mint o...
Arrol pedig ha terhesen tetovaltat vki az az o baja,de nem ertem miert nem lehet kivarni azt a 9 honapot,mar csak azert is mert az alatt a bor is sokat alakulhat.
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Műköröm, tetoválás - férfi kérdezi
- Egy tetoválás és piercing szakértő tanácsai
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- Ti hogyan kerülitek el monoton munka során a délutáni bekómálást? A kávézásra nem akarok rászokni!
- Tetoválás - Ha olyan helyre akarok tetoválást csináltatni ahol a minta átfut az anyajegyen az gond?