Ti hogyan kerülitek el monoton munka során a délutáni bekómálást? A kávézásra nem akarok rászokni! (tudásbázis)
A héten többször keltem fel a gép elől, így kicsit jobb, és ebéd után jól kiszellőztetem magam, de már este kilenckor olyan fáradt vagyok, hogy semmihez nincs kedvem :(
Várom a további ötleteket!!!
Köszönöm a hozzászólásokat!
Megpróbálkozom a gyakoribb szellőztetéssel, bár ez egy egylégterű épületben szül némi feszültséget.
Azt hallottam, hogy a zöld tea is élénkít, tud valki valami jó márkát ajánlani? Már próbáltam párat, de azon kívül, hogy számomra elég pocsék az íze, mást nem éreztem.
cigi
+ tea
Én pont azért szoktam le az ebédelésről, mert utána olyan álmosság tört rám, hogy majd lefordultam a székről. Az ebéd elhagyásával ez megszűnt, a kaja hiánya viszont nem tesz jót a fogyásnak. Mióta elkezdtem rendelni a szénhidrátmentes menüt, érdekes módon nincsenek ilyen kornyadozások.
Na és persze az is segít, ha az ember rendesen ki tudja magát éjjel aludni.
ja...én kávézok, bár utálom, de napi 12 órát máshogy nem bírnék..((
viszont nálam van valami ami a káűvénál is jobban bevált: a coca-cola...csak drága, és nagyon egészségtelen, így végszükség esetén iszom((
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tehetik az ovisok a takaró alá a kezüket a délutáni alvásnál?
- Melyik hatásosabb? A délelőtti vagy délutáni torna?
- Segítség! Délutáni evés roham! Mit tehetek ellene?
- 3 éves kislányommal sokszor "közelharcot vívunk" a délutáni alvásért! Van értelme eröltetni?
- Vasárnap délutáni étel lehet még kedd reggel a baba kakijában?
- Mikor és hogyan hagyta el gyerkőcöd a délutáni alvást?